logo

ÇANKIRILILAR SULTANGAZİ’DE DÜNYA MÜSLÜMANLARIYLA BULUŞTU

ÇANKIRILILAR SULTANGAZİ’DE DÜNYA MÜSLÜMANLARIYLA BULUŞTU

sultangazi_cankirililar (0)ÇANDEF ve bağlı 2.Bölge Başkanlığı ile Sultangazi Çankırılılar Derneği Sultangazi Belediyesi’nin desteğiyle düzenledikleri iftarda Çankırılıları ‘Dünya Müslümanları’yla buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) 2.Bölge Başkanlığı, Sultangazi Çankırılılar Derneği tarafından Sultangazi Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen İftar programında Çankırılılar Sultangazi’de “Dünya Müslümanları”yla birlikte oruçlarını açtılar.

sultangazi_cankirililar (11)

DÜNYA MÜSLÜMANLARIYLA ÇANKIRILILAR BULUŞTU

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayında dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan Müslüman ülke temsilcileri ile hemşehri derneklerini iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Son olarak dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan Müslüman ülke temsilcileri ile Çankırı hemşehri derneklerini iftar sofrasında buluşturdu.

sultangazi_cankirililar (12)

SULTANGAZİ BELEDİYESİ DÜNYA MÜSLÜMANLARINI AĞIRLIYOR

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayında dünya Müslümanlarını ilçede ağırlamaya devam ediyor.

Bu hafta düzenlenen etkinliklerde; Bangladeş, Arnavutluk ve Kırgızistan’dan misafirler ile Trakya-Rumeli-Balkan bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Malatya, Rize ve Çankırı hemşehri derneklerini iftarda buluşturdu.

sultangazi_cankirililar (16)

BELEDİYE ÇANDEF VE SULTANGAZİ ÇANKIRI DERNEĞİ İŞBİRLİĞİYLE

Sultangazi Belediyesi tarafından Başkan Cahit Altunay’ın ev sahipliğinde Sultangazi Meydanı’nda düzenlenen “Dünya Müslümanları Sultangazi’de Buluşuyor” programı kapsamında İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) ve bağlı 2.Bölge Başkanlığı ile Sultangazi Çankırılılar Derneği tarafından düzenlenen iftar programında Çankırılılar bir araya geldi.

Sultangazi Belediyesi tarafından Sultangazi Meydanı’nda düzenlenen “Dünya Müslümanları Sultangazi’de Buluşuyor” etkinliği kapsamında Çankırılıların bir araya geldiği iftar programına Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile birlikte; Ak Parti ilçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyon (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF 2. Bölge Başkanı Özcan Çam, Sultangazi Çankırılılar Dernek Başkanı Ramazan Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri, Hamdullah Altıntop’un aralarında olduğu Sultangazi ve diğer belediye Meclis üyeleri, ÇANDEF Gençlik Kolları Başkanı Yahya Güler, davetli; dernek, birlik, STK başkan ve temsilcileri, siyasi parti temsilcileri Çankırılılar ve Sultangazili vatandaşlar katıldı.

sultangazi_cankirililar (18)

BU HAFTA BANGLADEŞ, ARNAVUTLUK VE KIRGIZİSTAN’DAN KONUK

Sultangazi Meydanı’nda bu hafta Bangladeş, Arnavutluk ve Kırgızistan’dan  gelen misafirlerini konuk etti.  Aynı iftar sofralarında Trakya-Rumeli-Balkan bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Malatya, Rize ve Çankırı hemşehri dernekleri yer aldı.

sultangazi_cankirililar (5)sultangazi_cankirililar (6)

sultangazi_cankirililar (17)sultangazi_cankirililar (19)sultangazi_cankirililar (20)

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ