logo

Celal Dinçer İstanbul 1. Bölgeden Aday Adayı

Celal Dinçer İstanbul 1. Bölgeden Aday Adayı

celal24. Dönem İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, başvurusunu yaptığı CHP İstanbul ön seçimli 1.Bölge milletvekili aday adaylığını açıkladı. Celal Dinçer İstanbul’dan A. Adayı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, “Kentimiz ve ülkemiz için sizden aldığım destek ile 25. Dönem CHP İstanbul 1.Bölge milletvekili aday adayı olduğumu siz değerli yol arkadaşlarımın bilgilerine sunuyorum” sözleri ile aday adaylığını açıkladı.

Celal Dinçer adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Göreve geldiğim ilk günden bugüne dek, örgütümle ve tüm halkımızla bağlarımı asla koparmadım. Nereden geldiğimi hiç bir zaman unutmadım. Sizlere her zaman sahip çıkmayı, sizlerin haklarını savunmayı, dertlerinizi ayrı ayrı dinlemeyi, gücüm yettiğince her zaman çözüm bulmayı görevden öte, bir kardeşiniz olarak, sizlere karşı sorumluluğumun gereği gördüm ve TBMM’de her zaman sizin sesiniz oldum.

siz değerli demokrasi sevdalılarının, emekçi arkadaşlarımın, desteğiyle, inancıyla ve samimiyetiyle İstanbul’umuza katkı koymak için, onurlu mücadelemize devam etmek ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için, üyelerimizin ve İstanbul halkının desteği üzerine aday adaylığımı, Cumhuriyet Halk Partisi ve İstanbul için bir görev olarak kabul ettim.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde ”kendimiz için değil, kentimiz ve ülkemiz için”CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili aday adayı olduğumu ve CHP Genel Merkezine başvuru yaptığımı siz değerli İstanbul sevdalılarının ve tüm partili arkadaşlarımın bilgilerine sunuyorum.

Bu onurlu göreve aday olan tüm aday adayı partililerime başarılar diliyor, kendimi Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne emanet ediyorum.

Celal Dinçer Kimdir?

Celal Dinçer, 23 Nisan 1957’de Erzincan Kemah’ta doğdu. Mülki İdare Amiri; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset ve İdare Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler dalında, doktorasını da aynı üniversitenin Kamu Yönetimi alanında tamamladı.

Sırasıyla Kurşunlu, Kulu Kaymakam Vekilliği, İmranlı ve Pülümür Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği, Araklı Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Yabancı dil eğitimi ve incelemelerde bulunmak üzere İngiltere’ye gönderildi. Dönüşünde Gevye, Kartal Kaymakamı, Sakarya, İstanbul, Bartın ve Ankara Vali Yardımcısı olarak görev yaptı. Yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunmaktadır. 1995 yılında ‘Türkiye’de yılın en başarılı idarecisi” seçildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Celal Dinçer TBMM 24. Dönem İstanbul Milletvekili olarak seçilmiştir.

Çok iyi düzeyde İngilizce ve orta düzeyde Fransızca bilen Dinçer, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ