logo

ÇERDEB Olağan Genel Kurulu Maltepe TSKM’de Yapıldı

ÇERDEB Olağan Genel Kurulu Maltepe TSKM’de Yapıldı

İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) 4. Olağan Genel Kurulu Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın katılımıyla  Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Erol Tepebaşı’nın başkanı olduğu İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) Olağan Genel Kurulunun 4.sünü gerçekleştirdi. Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulda gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Erol Tepebaşı ile devam kararı çıktı.

Genel Kurulda konuşan ÇERDEB (Çerkeş Dernekler Birliği) Başkanı Erol Tepebaşı, “Rabbim yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte güzel işler yapmayı bizlere nasip etsin. Bu etkinliğimizde Yaklaşık 400 km yol katederek bizlere hep destek olan hiçbir zaman yalnız bırakmayan Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’ya, bizleri yalnız bırakmayan ve divan başkanlığımızı yaparak bizleri onurlandıran ÇANDEF Onursal Başkanımız Zekeriya Açıkgöz’e ve Arif Öztürk’e,  Aydınevler Mahalle Muhtarımız Ve Çankırı Vakfı Onursal Başkanımız Sami Soydal’a ÇANDEF Genel Başkanımız Zeynettin Aydın ve yönetim kurulu arkadaşlarıma, ÇANDEF Kadın Kolları Başkanımız Narin Kaşkaya, CHP Ataşehir İlçe Başkanımız Hakkı Altınkaynak ve yönetimine, Maltepe CHP İlçe Yönetimine,  İYİ Parti Tuzla İlçe başkanımız Recep Karaot’a Ümraniye İlçe Emniyet müdürümüz Murat Çakır’a, Muhtarlarımız İzzet Tozan, Murtaza Kızılkaya ve Burhan Karcı birliğimize bağlı dernek başkanlarımız ve yönetimleri ile Genel Kurulumuza katılan hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

ÇANDEF Onursal Başkanı Zekeriya Açıkgöz Başkanlığı’nda üyeler; Emre Çaylı, Engin yıldırım ve Murat Baydar’dan oluşan Divan yönetiminde gerçekleşen ÇERDEB (Çerkeş Dernekler Birliği) 4. Olağan Genel Kurulu’na saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam edildi.

Sinevizyon ile yapılan sunum eşliğinde Ahmet Çiltaş tarafından okunan Faaliyet Raporu, oylanıp ibra edildi.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İyi Parti Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak kürsüden yaptıkları konuşmalarla genel kurula hitap ettiler.

Kadir Yaylaaltı’nın okuduğu Denetim Kurulu Raporu Divan Başkanı Zekeriya Açıkgöz tarafından oylatıldı. Denetim Kurulu Raporu oy birliği ile kabul edilerek ibra edildi.

Genel Kurul süresini 3 seneye çıkan teklifin de içinde olduğu tüzük değişikliği teklifi yapılan oylama ile kabul edildi.

EROL TEPEBAŞI GÜVEN TAZELEDİ

Ahmet Çiltaş tarafından okunan 2018 – 2019 yılları tahmini bütçe oylanarak kabul edildikten sonra Yönetim Kurulu ile denetim asil ve yedek üyelerinin belirleneceği seçime geçildi.

Divana gelen Erol Tepebaşı başkanlığındaki tek liste Divan Başkanı Zekeriya Açıkgöz tarafından genel kurulun oyuna sunuldu. Yapılan oylamada Erol Tepebaşı başkanlığındaki listenin ÇERDEB (Çerkeş Dernekler Birliği)’ni yeni tüzüğe göre 3 yıl süreyle yönetme yetkisi aldı.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Samet Özdemir ve Önder Tozan, dernek ve birlik üyelerinin yapılan faaliyetlerine katılımının, birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek Çerkeşlilerin derneklerine sahip çıkmasını istediler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ