logo

ÇERKEŞ’TEN ÇANKIRI VALİSİ MESUT KÖSE’YE ZİYARET

ÇERKEŞ’TEN ÇANKIRI VALİSİ MESUT KÖSE’YE ZİYARET

İstanbul Çerkeş Dernekleri Birliği yönetim kurulu üyeleri, bağlı köy dernek başkanları ve köy muhtarlarından oluşan Çerkeş ekibi Çankırı’da ve Çerkeş’te bir dizi ziyarette bulundu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Erol Tepebaşı başkanlığındaki İstanbul Çerkeş Dernekleri Birliği yönetim kurulu üyeleri ve bağlı köy dernek başkanlarının ve köy muhtarlarının yer aldığı Çerkeş ekibi Çankırı’da bir dizi ziyarette bulunarak makamında ziyaret ettiği yöneticileri İstanbul’da düzenlenecek olan “İftar Programı”na davet edip destekten dolayı teşekkür plaketleri takdim ettiler.

İstanbul Çerkeş Dernekleri Birliği yönetim kurulu üyeleri, bağlı köy dernek başkanların ve Çerkeş’e bağlı bazı köy muhtarlarının yer aldığı ÇERDEB Başkanı Erol Tepebaşı başkanlığındaki Çerkeş ekibi Çankırı ziyaretlerinde ilk olarak Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret etti.

ÇERKEŞ’E KAZANDIRILAN HİZMETLER STK’LARIN DESTEĞİYLE GERÇEKLEŞTİ

15 kişiden oluşan konuklarını makamında kabul eden Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı Çerkeş’e kazandırılan birçok hizmetin özellikle İstanbul’daki derneklerin bağlı olduğu ÇERDEB ve diğer STK’ların desteği ile gerçekleştiğini, kendisinin de STK’ların güçlenmesi, bölgelerinde söz sahibi olmaları ve Çerkeş ile Çankırı’yı temsil adına yapılacak çalışmalarla desteğini sürdüreceğini kaydetti.

Ardından Çerkeş Anadolu Lisesi´nin 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı sonrası ziyaret edilen Çerkeş Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç’e, atama sonrası hayırlı olsun dileğini ileten İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı, Kaymakam Murat Çağrı Erdinç’e plaket vererek Çerkeş’teki görevinde başarılar diledi. Tepebaşı, Kaymakam Erdinç’i düzenlenecek olan “İftar Programı”na davet etti.

Çerkeş ve köyleri ile ilgili sorunları muhtarlar ve köy dernekleri temsilcilerinden dinleyen Çerkeş Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, özellikle dile getirilen Çerkeş’in uzak köylerindeki yol soru ile yakından ilgileneceğini, bölgeyi kısa süre içerisinde ziyaret ederek yapacakları inceleme sonrası kaymakamlık olarak yapabileceklerin kısa sürede yapacaklarını kendi yetki ve görev alanı dışındakileri de ilgili kuruma ileteceklerini söyledi.

İSTANBUL’DA “ÇERKEŞ TANITIM GÜNLERİ”

Çerkeş için yapılanları aktaran ÇERDEB Başkanı Erol Tepebaşı’ya İstanbul’da Çerkeş’in tanıtımı amacıyla  “Tanıtım Günleri” düzenlenebileceğini öneren Çerkeş Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, köy derneklerinin de katkısı ile böyle bir organizasyonun tanıtımda etkili olacağının altını çizdi. ÇERDEB Başkanı Erol Tepebaşı ve Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç “Çerkeş Tanıtım Günleri” organizasyonu ile ilgili ortak çalışma yapma kararı aldılar.

ÇERKEŞ KÖYLERİNİN SORUNLARINI MUHTARLARDAN DİNLEDİ

Çerkeş ziyaretleri sonrası 15 kişilik CEDEB ve bağlı dernek yöneticileri ile Çerkeşli muhtarların yer aldığı Çerkeş ekibi Çankırı Valisi Mesut Köse’yi makamında ziyaret etti. Erol Tepebaşı başkanlığındaki Çerkeş ekibi makamında kabul eden Çankırı Valisi Mesut Köse muhtarlardan Çerkeş köylerinin sorunlarını dinledi.

Çankırı’nın en büyük ilçelerinden olduğunu kaydeden Vali Köse Çankırı’nın yol sorunu olan yaklaşık 20 köyünün 13’ünün Çerkeş’te olduğunu, bu konuda çalışma yapacaklarını ifade etti. Ağırlıklı olarak yol ve su konusundaki şikayetlerini aktaran muhtarları yardımcısına yönlendiren Vali Köse, konuyla ilgilenileceğini kaydetti.

İstanbul’da Ramazan ayında düzenlenecek olan “İftar Programı”na davetinin iletilmesi ile devam eden ziyaretin son bölümünde toplu olarak fotoğraf çekilirken, Erol Tepebaşı tarafından İstanbul Çerkeş Dernekleri Birliği (ÇERDEB) adına Valisi Mesut Köse’ye plaket takdim etti.

YATIRIM PLANI GEREKTİRMEYEN BAKIM VE YENİLEMELERİ YAPARIZ

Valilik ziyareti sonrası geçtikleri İl Özel İdaresi’nde de köylerin sorunlarını Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız’a aktaran Çerkeşlilere, yatırım programında olmayan ancak kendi inisiyatifleri boyutunda olan bakım ve yenilemeleri yapacaklarını söyleyen Hasan Yıldız, yatırım planlarının kendi iradeleri dışında yapıldığını kaydetti. Erol Tepebaşı Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız’a hizmet ve destekleri için teşekkür ederek ÇERDEB adına plaket takdim etti.

Son olarak Saçak Belde Belediye Başkanı Ramazan Yarım’ı da makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür edip plaket takdim eden Erol Tepebaşı başkanlığındaki ekip Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın verdiği akşam yemeği sonrası İstanbul’a hareket etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ