logo

CHP 45 BÖLGEDE ÖN SEÇİM YAPIYOR

CHP 45 BÖLGEDE ÖN SEÇİM YAPIYOR

chp-logo-itvhaberCCHP 7 Haziran Genel Seçimi milletvekili adaylarının bir bölümünü belirleyeceği ön seçim parti üyelerinin katımlıyla gerçekleştiriyor. CHP’de ön seçim yapılıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’da 3 Bölgede gerçekleşen seçim 1. Bölgedeki 14 ilçeden Ataşehir’de küçükbakkalköy Ataşehir Anadolu Lisesi’nde yapılıyor.

CHP Parti Meclisi (PM)’nin, 55 seçim bölgesinde önseçim kararı gereği; Adıyaman, Malatya, Mersin, Zonguldak, Kahramanmaraş, Muğla, Kayseri, Adana ve Tekirdağ’da önseçimi gerçekleştiren CHP’de, bugün ise aralarında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 45 bölgede daha hakim denetiminde sandığa gidilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 29 Mart’ta parti üyelerinin katıldığı İstanbul’da 3 seçim bölgesinde ön seçimle 7 Haziran Genel Seçimi milletvekili adaylarının bir bölümünü belirliyor.

CHP, 7 Haziran Genel Seçimi milletvekili adaylarını belirlemek için, 29 Mart 2015 Pazar günü 08:00 ile 17:00 saatleri arasında ön seçim yapıyor.

29 Mart’ta yapılacak ön seçimde 31.12.2014 tarihi itibarı ile üye kaydı yapılmış ve Yargıtay’a iletilmiş olan üyeler oy kullanabiliyor.

CHP’de hakim denetiminde önseçim yapılan yerler ise şöyle:

“Afyon, Aksaray, Amasya, Ankara 1. bölge (1, 3, 5, 7’inci sıralar merkez adayı), Ankara 2. bölge (1 ve 3’üncü sıralar merkez adayı), Antalya (3. sıra merkez adayı), Aydın (1. sıra merkez adayı), Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale (delegelerin katılımıyla önseçim), Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Giresun, Isparta, İstanbul 1. bölge (1, 3, 5, 7, 9’uncu sıralar merkez adayı), İstanbul 2. bölge (1, 3, 5, 7’inci sıralar merkez adayları), İstanbul 3. bölge (1, 3, 5, 7, 9’uncu sıralar merkez adayları), İzmir 1. ve 2. bölge (1, 3, 5’inci sıralar merkez adayları), Karabük, Karaman, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Konya, Kütahya, Manisa, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Uşak, Yozgat.”

Ön seçim adresi olarak belirlenen Küçükbakkalköy Ataşehir Anadolu Lisesi Ataşehir’in de aralarında bulunduğu İstanbul 1., 2. Ve 3. Bölge 39 İlçedeki ön seçim yapılacak yerler: 

 

CHP ÖNSEÇİM OYLAMASINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ? NEREDE OY KULLANILACAK? NASIL OY KULLANILACAK? TIKLAYINIZ!…

İSTANBUL 1. BÖLGE ADAY SIRA LİSTESİ TIKLAYINIZ…

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ