logo

CHP Ataşehir Gençlik Örgütünde Kongre Heyecanı

CHP Ataşehir Gençlik Örgütünde Kongre Heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Ataşehir Gençlik Örgütü 3. Olağan Kongresi 26 Kasım Pazar günü Novada AVM’de Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda Saat 09:00’da yapılacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kongre sürecine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde Ataşehir Gençlik Örgütü 3. Olağan Kongresi 26 Kasım Pazar günü Novada AVM’de Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda Saat 09:00’da, çoğunluk sağlanamazsa aynı gün Saat 17:00’da gerçekleştiriliyor.

Seçimde oy kullanacak genç üye seçmenlerin listesi 13 – 17 Kasım Arasında ilçe binasında çıkan askıyla ilan edildi.

Seçim maratonunun yaşanacağı 2019 yılı hem yerel hem de genelde iktidarı hedeflediklerini ilan eden CHP’de kongre süreci, delege seçimlerinden sonra Gençlik Örgütü Olağan Kongresi ile devam edecek. CHP örgütlerinin yıl sonuna kadar kongre takvimini tamamlaması bekleniyor.

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Genel Kurulu öncesi CHP Ataşehir Gençlik Örgütü Başkanlığına Volkan Cihan, Ezgi Özçelik Kuzucu ve Ceyhun Çarpıcı adaylıklarını açıkladı.

Mevcut başkan Oğuz Kaçmaz, genel kurul ve adaylar ile ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Gençlik Örgütü 3 . Olağan Kongresini 26 Kasım Pazar günü gerçekleştireceğiz. 2019 Yılı gibi zor bir sürece giderken hem yerel hemde genelde hedefimizin iktidar olduğu bir sürece giriyoruz . Bu zorlu surecte Ataşehir Gençlik Örgütü Başkanlığına Adaylığını açıklayan Volkan Cihan , Ezgi Özçelik Kuzucu ve Ceyhun Çarpıcı arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarılar dilerim.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ