logo

CHP Ataşehir Kaboğlu’nun Katılımıyla Bayramlaştı

CHP Ataşehir Kaboğlu’nun Katılımıyla Bayramlaştı

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı’nın 2. Gününde düzenlediği ve anayasa hukukçusu İbrahim Özden Kaboğlu’nun bir programla partilerle bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bayramların normal zanlarda paylaşılmayan duyguların paylaşıldığı özel günler olduğunu kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, bu günün de böyle özel bir gün olduğunun altını çizerek, tüm Türkiye’nin ve Ataşehirlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Hakkı Altınkaynak ve yönetiminin ev sahipliğinde CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ve CHP 24 Haziran seçimlerinde CHP İstanbul 1. bölge 1. sıra adayı akademisyen, anayasa hukukçusu İbrahim Özden Kaboğlu’nun katıldığı bayramlaşma törenine; Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Özata, Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Mustafa Kemal Aldoğan,  İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, Gençlik Kolları Başkanı Ezgi kuzucu Özçelik, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

24 HAZİRAN’DA TARİHSEL BİR KARARLA KARŞI KARŞIYAYIZ

Ramazan Bayramı’nın ülkemize aydınlık günler, barış ve huzur getirmesi dileği ile Ramazan Bayramı bayramlaşma törenini açan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, tarihe tanıklık edeceğimi bir süreç olarak nitelediği 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler ile ilgili görüş ve yapılan çalışmaları dile getirdiği konuşmasında; “Uzun zamandır demokrasimizin yıpratılmasını izliyoruz. Bazen mücadele ediyoruz. Bedeller ödüyoruz. Artık son noktayı koyma sürecine girdik. 24 Haziran’da tarihsel bir kararla karşı karşıyayız. Bu kararla aydınlık Türkiye’yi bizlere emanet edenlerin istediği yapıya uygun hale getireceğiz. İşte bu onurlu süreçte tarihe tanıklık edeceğiz” dedi.

Ataşehirli yol arkadaşlarının bayramlaşma amacıyla buluştuğu özel günde CHP İstanbul 1. bölge 1. sıra adayı akademisyen, anayasa hukukçusu İbrahim Özden Kaboğlu’nun konukları olduğunu kaydeden Hakkı Altınkaynak, KHK ile görevden alınan akademisyen Kaboğlu’nun anayasa hukuku konusunda ülkemizde ve yurtdışında yaptığı çalışmalarına dikkat çekerek; “Toplumun vicdanından kimse kimseyi söküp atamaz. Bu gün Hocamız yanı başımızda. CHP’nin, partimizin İstanbul 1. Bölge 1. Sırada milletvekili adayımız” dedi.

İbrahim Kaboğlu, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Bayramlaşma

İTV Haber paylaştı: 16 Haziran 2018 Cumartesi

İLK ZİYARET ETTİĞİM SAHA ATAŞEHİR

Kendisinin de bölgede Acıbadem’de yaşadığı için hemşeri olarak nitelediği Ataşehirlilerin Ramazan Bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan CHP İstanbul 1. bölge 1. sıra adayı akademisyen, anayasa hukukçusu İbrahim Özden Kaboğlu, İlk ziyaretini Ataşehir İlçe Başkanlığı’na yaptığını kaydederek; “İlk bayramlaşmayı Koşuyolu ofisimizde yaptık. Kişisel olarak ilk ziyaret ettiğim saha Ataşehir oldu. Yaptığımız sohbetlerde Ataşehir’de özgün bir yapı olduğunu, kucaklayıcı bir heyecanın olduğunu gözlemliyorum. Bu da ilerlemekte olduğumuz yolda bana umut veriyor” dedi.

ANAYASAL BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI YAPTIK

Uzmanlık alanı ile ilgili kendisinden beklentiler olduğun kaydeden Kaboğlu, 2 yıl önce 1 Haziran günü “Önce Demokrasi Girişimi” olarak bir hareket başlattıklarını vurgulayarak; “Anayasal bilgilendirme hakkı başlıca hedefimiz olarak belirlendi. 29 Haziran günü CHP Genel Merkezi tarafından davet edildik. Projeyi anlattım. Ben; ‘ütün Türkiye’ye yönelik olarak Anayasal Bilgilendirme toplantıları yapmaya başladık’ deyince; Genel Başkan Kemal Kılıcdaroğlu’dan destek açıklaması geldi. AnayasaDer başkanıyım.  Anayasa Hukuku Araştırma Derneği (AnayasaDer ) tarafından başlatıldı bu çalışma. 29 Ağustos’ta ve 15 Temmuz’da Anaysal Bilgilendirme çalışmaları konusunda ne kadar olduğumuz tescil edildi. Özellikle 15 Temmuz’u izleyen günlerde 20 Temmuz’da ilan edilen Olağan Üstü Hal (OHAL) ilan edildi” dedi.

MİLLET İTTİFAKI 16 NİSAN’DAKİ GİBİ HAYIR DİYECEĞİZ

16 Eylül Günü Devlet Bahçeli’nin konuşmasıyla Cumhurbaşkanı’nın Anayasal suç işlediğini iddia ettiğini hatırlatan Kaboğlu, 6 ay sonra 16 Nisan günü Anayasa Halk Oylaması ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kazanımlarının yok edilmek istendiğini iddia ederek; “24 Haziran’da ve muhtemelen 8 Temmuz’da oylayacak olduğumuz seçilerdeki oyumuzun anlamı, sadece meclis üyeliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, aynı zamanda Anayasayı oylayacağız. Cumhur ittifakı 16 Nisan oylamasının devamı olarak Anayasa değişikliğine evet diyecekler. Millet ittifakı ise  yine 16 Nisan Halk Oylaması’nda olduğu gibi Anayasa değişikliğine HAYIR diyeceğiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ