logo

CHP Ataşehir Kadın Kollarına İkinci Adaylık Açıklaması

CHP Ataşehir Kadın Kollarına İkinci Adaylık Açıklaması

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, 6 Ocak Cumartesi yapılacak Kadın Kolları Kongresi ile ilçe Kongre sürecini tamamlıyor. CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanlığı’na Hamiyet Ardıbatan aday oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ana kademe kongresini tamamlayan CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın, 6 Ocak Cumartesi günü nisaplı Saat 10:00’da nisapsız olarak Saat 11:00’da yapılacak CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanlığı kongresi seçimlerinde Hamiyet Ardıbatan Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Pazar günü Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde partili kadınlarla kahvaltıda buluşan Hamiyet Ardıbatan, parti üyesi kadınlara başkanlığa adaylığını açıklarken, toplantıya katılan Abdullah Der’de Hamiyet Ardıbatan’ın adaylığını desteklediğini duyurdu.

Daha sonra CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na geçen Ataşehir İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkan adayı, İlçe Sekreterliği görevine gelen Onur Çivi’nin anonsuyla geldiği kürsüde adaylık kararını açıklamaya karar verdiğini kaydetti.

“BİZ DÜNYANIN YARISIYIZ”

“Karadeniz’in kızı, Ardahan’ın gelini” nitelemesi ile kendisini tanıtarak başladığı konuşmasına “30 yıldır İnönü Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. 2006 yılında Kadıköy’den sizlerle birlikte çıktığım yolda, şahsıma nerede görev düşmüşse orada Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmet ettim. CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanlığına resmen aday olduğumu örgütümle paylaşıyorum. Bu gün itibari ile Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkalığı’na aday olduğumu siz değerli örgütümle paylaşıyorum. Talip olduğum görevin ne kadar onurlu ve zor olduğunun ve sorumluluklarımın bilincindeyim. Çıktığım bu onurlu yolda, cesaretimi ve gücümü sizlere olan inancımdan alıyorum. Biz kadınlar ülkede yaşanan her türlü olumsuzluğun, sıkıntının en ağır bedelini ödeyen tarafız. Biz dünyanın yarısıyız. Bu gidişata dur diyecek hakkımızda var, gücümüzde var. Öyleyse, sizlerle birlikte el ele, kol kola, dik durarak Ataşehir’de üzerimize düşen görevi yapmak üzere, Ana kademe ile uyum içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin 6 okunun ilkelerine bağlılığımız ve sevdamızla, bu göreve talip olduğumu CHP’nin güçlü örgütü ve yol arkadaşlarımla paylaşıyorum. Örgütümün, yoldaşlarımın takdir ve kanaatine sunuyorum” ifadeleri ile açıkladığı adaylık konuşmasını “Hak Hukuk ve Adalet diyorum” sloganı ile tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ