logo

CHP Ataşehir Mahalle Delegeleri Seçiliyor

CHP Ataşehir Mahalle Delegeleri Seçiliyor

chp_secimCumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Örgütü mahallelerde delege seçimleri 23 Ağustos Pazar günü başlıyor. 17 mahalledeki seçimin 2 grup seçimi 29 Ağustos’ta yapılıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

14 bine yakın üyenin bulunduğu CHP Ataşehir İlçe Örgütü, 7 Haziran Genel Seçimler öncesi yapılan ön seçimde 8 bine yakın üyenin oy kullandığı ilçede ilçe ve il başkanlığında oy kullanacak 400 delegesini belirleyecek. Ayrıca mahallelerde yapılacak bu seçimde ilk kez ön seçimlerde oy kullanacak ön seçim delegeleri de belirlenecek.

Ataşehir’de kurultay ve kongre süreci başladı

CHP Genel Merkezi’nin üye listelerini güncellemesi ve olağan kurultay sürecini ilçelerden başlatmasıyla birlikte İstanbul ilçeleri ile birlikte Ataşehir’de kurultay öncesi kongre sürecini başlattı.

CHP Ataşehir Mahalle Örgütlerinde Seçim

CHP Ataşehir Örgütünde mahallelerden başlayarak ilçe ve il başkanlığı seçimlerinde ve ön seçimlerde oy kullanacak olan delegelerin belirlenmesi için seçimler başladı.

CHP’de, kongre takviminin netleşmesinden sonra mahallelerde delege seçimlerine gerçekleşiyor.

CHP Genel Merkezi, il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelgeyle ilçe ve il delegesi seçimi esasları ile ilçe ve il kongresi seçimleri yapılması esaslarını duyurmuştu.

“Seçim Örgüte Enerji Verecek, Heyecan Katacak”

Mahallelerden başlayan ve kurultay ile tamamlanacak olan seçimlerin örgüte enerji katacağını söyleyen Hakkı Altınkaynak, parti içi demokrasinin işletilerek yapılacak seçimle, yorulan arkadaşlarının yenileneceğini, örgütün daha heyecanla çalışacağına inandığını söyledi.

Hakkı Altınkaynak, mahalle örgütlerinin belirlenmesi ile başlayan kongre sürecinin, ilçe ve il kongreleri ile devam edeceğini, Yıl sonunda yapılması planlanan Kurultay ile tamamlanmasının ön görüldüğünü söyledi.

Seçim İki Grupta

23 Ağustos Pazar günü seçim yapılacak olan mahalleler:

Aşık Veysel Mahallesi, Esatpaşa Mahallesi, Fetih Mahallesi, Ferhatpaşa Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Mevlana Mahallesi, Mustafa Kemal Mahallesi, Örnek Mahallesi, Yeni Çamlıca Mahallesi, Yenisahra Mahallesi

29 Ağustos Pazar günü seçim yapılacak olan mahalleler:

Atatürk Mahallesi, Barbaros Mahallesi, İçerenköy Mahallesi, İnönü Mahallesi, Kayışdağı Mahallesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, Yenişehir Mahallesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ