logo

CHP Ataşehir’de ‘Çarşamba Söyleşileri’ Başladı

CHP Ataşehir’de ‘Çarşamba Söyleşileri’ Başladı

chp_soylesi_il konu_ortadoguCHP Ataşehir İlçe Başkanlığı  Eğitim Sekreterliği, eğitim ve söyleşi programları düzenlemeye başladı. İlk konu; CHP ve Ortadoğu. İlk Konuk: Doç. Dr. M. Deniz Tansi 

Recep Kenan/itvhaber.com

Güngör Gültekin başkanlığındaki CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Eğitim Sekreterliği, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı merkezinde Çarşamba günleri eğitim ve söyleşi programları düzenlemeyi planlıyor.

İlk Konu: CHP ve Ortadoğu, İlk Konuk: Doç. Dr. M. Deniz Tansi 

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Eğitim Sekreterliği’nin “Çarşamba Söyleşileri” adı ile düzenlemeye başladığı programının ilk konuğu Yeditepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Deniz Tansi  “Ortadoğu’daki Son Gelişmeler, CHP’nin Ortadoğu Politikası” başlığı ile son günlerin gündemindeki en sıcak konu ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Saat 19.00’da Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’ndeki yeni CHP Ataşehir İlçe Merkez binasında Doç. Dr. M. Deniz Tansi CHP’nin Ortadoğu Politikası ile Ortadoğu’daki Son Gelişmeler hakkında görüşlerini ve düşüncelerini paylaştığı toplantıya; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, ilçe yöneticileri ve partilileri ile Ataşehirliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ