logo

CHP Ataşehir’de ‘Çarşamba Söyleşileri’ Başlıyor

CHP Ataşehir’de ‘Çarşamba Söyleşileri’ Başlıyor

chp-logo-itvhaberCHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Eğitim Sekreterliği İlçe merkezinde “Çarşamba Söyleşileri” adı ile  konusunda uzman konukların katıldığı söyleşi programı başlatıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yeni merkez binasına taşınan CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı binasındaki salonda çeşitli programlar ile birlikte Eğitim Sekreterliği tarafından eğitim ve söyleşi programları düzenlemeyi palnlıyor.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Eğitim Sekreterliği’nin “Çarşamba Söyleşileri” adı ile düzenlemeye başladığı programının ilk konuğu Yeditepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Deniz Tansi  “Ortadoğu’daki Son Gelişmeler, CHP’nin Ortadoğu Politikası” başlığı ile gündemdeki en sıcak konuyu işleyecek.

22 EKİM ÇARŞAMBA günü Saat 19.00’da Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’ndeki yeni CHP Ataşehir İlçe Merkez binasında gerçekleştirilecek söyleşide Doç. Dr. M. Deniz Tansi  CHP’nin Ortadoğu Politikası ile Ortadoğu’daki Son Gelişmeler hakkında görüşlerini ve düşüncelerini katılımcılar ile paylaşacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ