logo

CHP ATAŞEHİR’DE DELEGE SEÇİMİ YAPILDI

CHP ATAŞEHİR’DE DELEGE SEÇİMİ YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir Örgütü genel merkezin belirlediği programa göre ilçe ve il kongreleri ile kurultay delegasyonunun belirleneceği delege seçimini tamamladı.

Recep Kenan/ithaber.com

CHP Kurultay öncesi gerçekleştirilecek il ve ilçe kongrelerinde oy kullanacak delegasyonu belirlemek için mahallelerde delege seçimlerini gerçekleştiriyor.

Delege seçimleri CHP Genel Merkezi’nin belirlediği takvime göre gerçekleştiriliyor. CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Genel Merkezin belirlediği takvime göre Ataşehir’deki mahalle örgütlerinde delege seçimlerini yaptı.

CHP Ataşehir İlçe Örgütü, 23 ve 24 Eylül Cumartesi ve Pazar günlerinde Ataşehir’in 17 mahallesinde  yapılan seçimle CHP Kurultayı öncesi gerçekleştirilecek il ve ilçe kongreleri ile ön seçimlerde oy kullanacak delegasyonu belirlendi.

Ataşehir’in 17 mahallesinin aralarında; Barbaros, Esatpaşa, Fetih, Örnek, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yenisahra, Mevlana, Ferhatpaşa, Yeniçamlıca, Küçükbakkalköy, İnönü, Kayışdağı ve Mimar Sinan mahallalerinin olduğu 14’ünün delege seçimi 23 Eylül Cumartesi günü değişik saatlerde yapıldı.

Geriye kalan İçerenköy, Atatürk ve Yenişehir mahalleleri örgütlerinin delege seçimleri 24 Eylül Pazar günü yapılarak Ataşehir’in CHP delegasyonu belirlendi.

BARBAROS’TAKİ SEÇİMLER SIRASINDA OLAYLAR YAŞANDI

Büyük ölçüde sakin geçen, bazı yerlerde iki, bazı mahallelerde tek liste ile gidilen seçimler sırasında sadece Barbaros mahallesinde kavga yaşandı. Barbaros Mahalle Örgütü delege seçimi sırasında tartışma yaşandı. Seçim devam ederken çıkan tartışmaya tarafların da müdahil olması ile büyüyen tartışmalar nedeniyle Barbaros’ta delege seçimleri sırasında olaylar yaşandı.

Alınan bilgilere göre mavi liste ile giden gurup, önde tamamladığı seçimlerde listelerindeki isimleri İl ve ilçe kongreleri  ile ön seçimlerde oy kullanacak delegasyon arasında yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ