logo

CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı ve İl Örgütü İstifa Etti

CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı ve İl Örgütü İstifa Etti

chp_ist_salici-CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve bütün İl başkan yardımcılarının istifası sonucu CHP İstanbul İl yönetimi fiilen düştü. Karayalıçın kesin gibi.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve bütün İl başkan yardımcılarının istifası sonucu CHP İstanbul İl yönetimi fiilen düşerken istifaların gerekçesinin yönetim değişikliğinin önünü açmak olarak gösterildi.

İstifa ile düşen yönetimin yenilenmesi için 17 Aralık 2014 Çarşamba günü yapılacak MYK toplantısında İstanbul İl Başkanlığına atama yapılması bekleniyor.

İstanbul’a Murat Karayalçın’ın Atanması Bekleniyor

Oğuz Kaan Salıcı’nın milletvekili aday adayı olması nedeniyle, istifa zorunluluğuyla boşalan CHP İstanbul İl Başkanlığı’na eski Dışişleri Bakanı Murat Karayalçın’ın atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

15 Aralık 2014 Pazartesi günü CHP İl merkezine gelen CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ilk istifa dilekçesini verirken saat 14,00 itibarı ile istifa sayısının 15’e ulaştığı ve bu sayınında toplam 40 kişilik yönetimin düşmesi için gerekli olan 11 sayısını geçmesi nedeni ile yeterli olduğu belirtildi.

Saat 14;30’da ise İl Merkezine CHP İstanbul İl başkan yardımcılarından Mehtap Düzova, Güliz Emecan, Özgür Nas, Tayfun İşbilen gelirken ilerleyen saatlerde tüm üyelerin İl başkanlığına gelerek istifa ettiği görüldü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ