logo

CHP İSTANBUL İL ÇEVRE KOMİSYONU TOPLANDI

CHP İSTANBUL İL ÇEVRE KOMİSYONU TOPLANDI

chp_cevre_kom-1Şeyma Dumrul başkanlığında toplanan CHP İstanbul İl Çevre ve Doğa Hakları Komisyonu Üyeleri 8 İlçe Çevre Komisyon Başkanı İstanbul’un çevre sorunlarını değerlendirdi.

CHP İstanbul İl Çevre Komisyonu Üyeleri İstanbul’u Değerlendirdi !…

CHP İstanbul İl Çevre ve Doğa Hakları Komisyonu, Üyeleri İstanbul İl Başkanlığı binasında, 8 İlçe Çevre Komisyon Başkanı ile toplanarak İstanbul’un  çevre sorunlarını  değerlendirdi.

chp_cevre_kom-3

Şişhane’deki İl binasında düzenlenen toplantıya CHP İstanbul İl Çevre ve Doğa Hakları Komisyonu Başkanı Şeyma Dumrul başkanlık etti.

21 STK başkanından oluşan komisyon üyelerinin katıldığı toplantıya; CHP ‘nin, 8 İlçe Çevre Komisyon Başkanı da katıldı

İstanbul’un önemli çevre sorunları ve bunların çözümüne yönelik önerilerini konuşan komisyon üyeleri, CHP İstanbul İl Çevre ve Doğa Hakları Komisyonu Başkanı Şeyma Dumrul ,Melen Çayı,Gaziosmanpaşa Stadı, Yassıada,  Cebeci Taş Ocakları eylemlerini ve Çalıştay   toplantısını da değerlendirdi.

chp_cevre_kom-4

Toplantıya katılan CHP İl Başkan Vekili Orhan Örkmez de,parti olarak, Çevre için her türlü çalışmalara  destek vereceklerini  dile getirdi.

Toplantıda komisyon üyelerinin, çevre için mücadele etme konusunda kararlı olduğuna vurgu yapan Başkan Dumrul, önümüzdeki günlerde de farklı çalışmalarının süreceğini ifade etti.

chp_cevre_kom-2

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ