logo

CHP İstanbul Yönetimi Kaftancıoğlu İle Kağıthane’de

CHP İstanbul Yönetimi Kaftancıoğlu İle Kağıthane’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, 40 kişilik Yönetim Kurulu ile birlikte Kağıthane’de halkın sorunlarını dinledi, partisinin çözümlerini anlattı.

CHP’li Kaftancıoğlu çalışmalarına bu hafta Kağıthane’de devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, 40 kişilik Yönetim Kurulu ile birlikte Kağıthane’de sokak sokak dolaşarak halkın sorunlarını dinledi, partisinin çözümlerini anlattı. Sokaktaki vatandaşların birçoğu Kaftancıoğlu’na yaşadıkları ekonomik sorunlardan dert yandı. Kaftancıoğlu, “Sosyal demokrat bir yönetimde bunların çözümü var. Hep birlikte değiştireceğiz; hep birlikte yöneteceğiz. Bu ülkenin gelirlerini halka değil kendi ceplerine bağlayanlar için yolun sonu geldi” dedi.

CHP, İstanbul’da Seçim Hazırlıklarına Devam Ediyor

2019 yılında gerçekleştirilecek olan iki kritik seçim için kolları sıvayan CHP İstanbul İl Başkanlığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Olağan yönetim kurulu toplantılarını her hafta farklı bir ilçede gerçekleştirme kararı alan CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu ve ekibinin bu haftaki durağı Kağıthane oldu. Kaftancıoğlu’nun liderliğinde Kağıthane Ortabayır Mahallesi’nde buluşan yaklaşık 100 kişilik CHP heyeti, önce esnafı tek tek ziyaret etti daha sonra da muhtarlarla ve meslek odalarıyla buluştu.

“13 Senedir Kasabım, Doğru Düzgün Et Yiyemiyorum”

Gültepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri sırasında CHP’li Kaftancıoğlu ile bazı vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar da yaşandı. Bir kasap dükkanına giren Kaftancıoğlu’nun “Hani et fiyatları ucuzlayacaktı” sorusuna dükkan sahibi şu sözlerle yanıt verdi: “Ancak milleti kandırıyorlar. Görüyorsunuz. İnanın ben 13 senedir kasabım, doğru düzgün et yiyemiyorum. Niye? Pahalı. Yerli ete ucuzlama yapsınlar, biz de yiyelim. Her şey pahalı görüyorsunuz yani. Gelen herkes şikayetçi.” Gittiği her yerde vatandaşların ekonomik sorunlarla ilgili şikayetlerini dinlediğini kaydeden Kaftancıoğlu, “Sosyal demokrat bir yönetimde biz bu ülkenin ekonomik özgürlüğünü sağlayacağız, bu günler geçecek” dedi. Bankamatik kuyruğunda bekleyen bir vatandaş da Kaftancıoğlu’na “Orta direğin belini büktüler. Yardım edin” diye seslendi. Bu sözleri duyan Kaftancıoğlu, yönünü değiştirerek vatandaşın yanına geldi ve onunla da kısa bir süre sohbet etti.

CHP’li Kaftancıoğlu ve beraberindeki heyet, Kağıthane’de Şoförler Odası, Berberler Odası, Esnaf ve Ticaret Odası ile Bakkallar Odası başkanlarıyla da bir araya geldi. Meslek odaları başkanlarından da esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Kaftancıoğlu, görüşme boyunca oda başkanlarının sözlerini tek tek not aldı. Daha sonra Kağıthane’de görev yapan muhtarlarla buluşan Kaftancıoğlu’nun, Kağıthane’deki programı partisinin ilçe merkezinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısıyla sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ