logo

CHP Ümraniye’den İktidara Yürüyor!

CHP Ümraniye’den İktidara Yürüyor!

Zeynel Kızılkaya başkanlığındaki Ümraniye İlçe Başkanlığı genel seçim çalışmalarını kadın ve gençlik örgütü ile hep birlikte yürütüyor. CHP iktidara yürüyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bölge SKM programı ile gelen adaylar ve ilçe başkanlığının programı kapsamında kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle komiteleri mahallelerde esnaf, kahvehane ve ev ziyaretleri yaparak seçmenlere partilerinin seçim bildirgesi ve Merkez Türkiye hakkında bilgiler veriyor seçimde destek istiyorlar.

29 Haziran 2014 deki seçimle CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı görevine gelen Zeynel Kızılkaya ve üyelerden oluşan ekibi Ümraniye’de 35 mahallede her gün açılan standlarda vatandaşları bilgilendirip ev ziyaretleri gerçekleştiriyorlar.

Seçmene dönük seçim çalışmalarını yanı sıra sadık görevlilerine yönelik çalışmalara da ağırlık veren Zeynel Kızılkaya başkanlığındaki CHP Ümraniye İlçe Örgütü sandık görevlilerinin eğitimlerini verdikleri toplantılar düzenliyor.

Zeynel Kızılkaya hedeflerinin 7 Haziran’da iktidar olduğunu her konuşmasında dile getirirken örgüt ve üyelerinin çalışmalarda bu sonucu gördüklerini belirtiyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ