logo

CHP’den 24 Haziran Cumhurbaşkanı Adayı Açıklaması

CHP’den 24 Haziran Cumhurbaşkanı Adayı Açıklaması

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Sözcüsü Bülent Tezcan cumhurbaşkanı adaylarının 4 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda büyük bir şölen ile açıklanacağını duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Demokrasi güçlerinin sandıkta birlikte, bir arada hareket etme yeteneğine sahip olduğunu göstereceklerini ifade eden belirten CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı adaylarını 4 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonu’nda büyük bir buluşma ile açıklayacaklarını kaydetti.

CHP SÖZCÜSÜ BÜLENT TEZCAN: ADAYIMIZI CUMA GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIZ

24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adaylarını Cuma günü açıklayacaklarını belirten CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, basın mensuplarına isim açılamayacağını kaydederek adaylarını açıklayacakları tarihi belirtip; “Cumhurbaşkanı adayımız, Türkiye’de bir yeni dönemde yeni bir başlangıç olacak. Bütün planlamamızı yaptık. Cumhurbaşkanı adayımızı 4 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonu’nda büyük bir buluşma ile açıklıyoruz. Hazırlıklarımıza başladık. Gelmek isteyen bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bütün Türkiye o gün öğrenecek. Kulis bilgisi aramanıza gerek kalmasın diye ne zaman açıklanacağını şimdiden duyuruyoruz” dedi.

ÇALIŞANLARIN, EMEKÇİLERİN EMEK BAYRAMINI KUTLUYORUM

Açıklamasına 1 Mayıs’ı kutlayarak başlayan CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, kutlama mesajında; “Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı, Emek Bayramı. Bütün çalışanların, emekçilerin Emek Bayramını kutluyorum. Tabi siz basın emekçileri olarak bu bayramda da çalışıyorsunuz, sizleri tekrar bugün tatil günü burada topladık ama basın emekçilerinin tatili olmadığını biliyoruz. Her bayram sizler görevinize devam ediyorsunuz. İş cinayetleri yine devam ediyor, dün bir maden işçisi iş cinayetine kurban gitti. İş cinayetlerinin arttığı, önlenmediği, önlemediği bir dönemde, bir ortamda Emek Bayramı kutluyoruz. Acıların olmadığı, emeğin hak ettiği saygıyı gördüğü bir Türkiye ve dünya diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

2015 YILINDAKİ SEÇİM BİLDİRGEMİZİ YİNE ÇALMIŞ

Hükümet tarafından açıklanan ekonomi paketinin seçim paketi bile olmadığını ifade eden CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, açıklanan paketi “telaş paketi” olarak niteleyerek, “Seçim yaklaşırken ateş bacayı sardı. Telaş başladı. AK Parti iktidarı dün bir telaş paketi açıkladı. Telaş paketi açıklarken bizim 2015 yılındaki seçim bildirgemizi yine çalmış. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Kendileri bir şeyler üretmek yerine hazırı çalarken onu da bozarak alıyorlar. Olduğu gibi alsalar önemli değil milletin işine yarayacak. Birincisi geç alıyorlar 3 yıl önce söylediklerimizi güncelleyip daha iyisini vermek yerine 3 yıl milleti yalan dolanla uyutup 3 sene sonra çalıyorlar eksik, bozarak uyguluyorlar. Yine de iyidir bir adım daha atmış olmaları. Bu telaş paketi vatandaşın belli dertlerine bir nebze çare olacak ama kesin çare değildir” diye konuştu.

PAKET VERME PAKETİ DEĞİL, ALDATMA PAKETİ

“2018 seçimlerinde seçim bildirgemizi açıklayacağız göreceksiniz yine bunları telaş saracak, 2015’te olduğu gibi yine ‘nasıl yapacaksınız? Memleket batar’ diyecekler” diye açıklamalarını sürdüren Sözcü Bülent Tezcan, vatandaştan kendilerine oy vermelerini isteyerek, “Bugünden verdiğimiz taahhütlerin tamamını almak istiyorsanız yapılacak iş belli 24 Haziran’da sandığa gidip CHP’yi iktidar yapacaksınız. İşçi, öğretmen, polis, memura niye ikramiye vermiyorsun? Bu paket verme paketi değil bu paket aldatma paketi. Oy alma paketi. Yoksa çalışana verme paketi değil” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ