logo

CHP’li İlgezdi, ‘Türkiye’de Çoban Ateşi Yakıyoruz’

CHP’li İlgezdi, ‘Türkiye’de Çoban Ateşi Yakıyoruz’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı İçerenköy Mahallesi Seçim Ofisi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi’nin katıldığı törenle açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekili seçimi ve Cumhurbaşkanı seçimi çalışmalarının yürütüleceği İçerenköy Mahallesi Seçim Ofisi törenle açıldı.

TÜM TÜRKİYE’DEKİ ÇOBAN ATEŞLERİ BİRLEŞECEK

Açılışta konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, “Bu temsilciliğimizin açılışıyla Türkiye’de bir çoban ateşi yakıyoruz. Tüm Türkiye’deki çoban ateşleri birleşerek, bir kez daha bu ülkeyi demokrasiye, bağımsızlığa kavuşturacağımıza inanıyorum.”dedi.

Recep Kenan paylaştı: 29 Mayıs 2018 Salı

Kalabalık bir partili gurubunun katıldığı İçerenköy Mahallesi Seçim Ofisi açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1.Bölge 27 Dönem Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Necati Ekşi, geçici olarak görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, belediye başkan yardımcıları, CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayları CHP Ataşehir İlçe Yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Recep Kenan paylaştı: 29 Mayıs 2018 Salı

24 HAZİRAN’DA TAMAM ARTIK DİYECEĞİZ

Açılış öncesi seçim otobüsünden vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1.Bölge 27 Dönem Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi, “Çoban ateşini yakan kahramanların kızları, oğulları, torunları merhaba” diyerek konuşmasına başlayarak; “Bu gün bir kez daha tarihi, çok önemli görev düştü hepimize… Bu görevi şerefle, onurla, haysiyetinizle bir kez daha tarihi tekerrür ederek, yerine getireceğinizi hep birlikte görüyorum. Bu gün, üzerimizdeki görev; bu ülkenin %50’den daha fazlasının umudunu yeşertmekte bu topraklarda tekrar… Yani demokrasiyi, barışı, umudu, eşitliği, adaleti… Bizler bu toprakların peşinde birer nefer olmaktan büyük onur duyuyoruz. Hep birlikte.. Sizler, bizler… Dünkünden daha inançlı, daha kararlı, daha istikrarlı; 24 Haziran’da TAMAM artık diyeceğiz.” İfadeleri ile sürdürdüğü konuşmasında “TAMAM diyecek miyiz arkadaşlar?” diye sordu.

TÜRKİYE’DE BİR ÇOBAN ATEŞİ YAKIYORUZ

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1.Bölge 27 Dönem Milletvekili Adayı Gamze Akkuş İlgezdi, İçerenköy Mahallesi Seçim Ofisi açılışı öncesindeki konuşmasını şöyle tamamladı: “Bu gün yaptığımız bu temsilciliğimizin açılışıyla Türkiye’de bir çoban ateşi yakıyoruz. Tüm Türkiye’deki çoban ateşleri birleşerek, bir kez daha bu ülkeyi demokrasiye, bağımsızlığa kavuşturacağımıza inanıyorum.”

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE

“Çocuklarımız için, kadınlarımız için, evlatlarımız için. İnanıyorum ki; 24 Haziran’dan sonra daha güzel bir ülkeye uyanacağız. Umutsuz olmamalıyız. Cesur, istikrarlı ve kararlı olmalıyız. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk bir sözünde şöyle diyor; Umutsuz durumlar yoktur. Umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umutsuz olmadım. Bizlerin umutsuz olmaya hakkımız yok. Çünkü borcumuz var Kurtuluş savaşı verenlere. Çünkü borcumuz var geziye, Ali İsmail’e. Çünkü borcumuz var Mustafa Kemal Atatürk’e. Bunun bilinciyle ben inanıyorum ki; kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız… Yaşasın tam bağımsız Türkiye…”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ