logo

CHP’li Kaftancıoğlu ‘İstanbul’u İstanbul’dan Yöneteceğiz’

CHP’li Kaftancıoğlu ‘İstanbul’u İstanbul’dan Yöneteceğiz’

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul’u İstanbul’dan yöneteceklerini,  hayalin gerçekleşmesinin sorumluluğunun CHP örgütünden geçtiğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda Ataşehir örgütü ile buluşan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bu buluşmanın siyasi bir çalışma olmadığını, teşekkür ziyareti olduğunu söyledi.

İSTANBUL İSTANBUL’DAN YÖNETİLECEK, ADAYI ÖRGÜT BELİRLEYECEK

İstanbul’un Ankara’dan yönetildiğini iddia eden İstanbul’u İstanbul’dan yöneteceklerini söyleyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Belediye Başkan adaylarının örgüt tarafından belirleneceğini ifade etti.

HAYALİNİ KURDUĞUM İSTANBUL’U GERÇEKLEŞTİRME SORUMLULUĞU SİZLERİN

İstanbul’un halkın İstanbul’u olduğunda, yeşil alanların katledilmediği, özgürce yaşanılan, nimetlerin eşit bölüşülebildiği, mağduriyetlerinin eşit paylaşıldığı İstanbul’da kızı ve eşi ile sade bir vatandaş olarak yaşamanın hayalini kurduğunu, bu hayalin gerçekleşmesinin sorumluluğunun CHP örgütünden geçtiğine inandığını kaydetti.

“İHTİYAÇ DUYULDUĞU İÇİN SİYASET YAPANDAN TARAF OLACAĞIM”

CHP Ataşehir İlçe Örgütü’ne teşekkür ziyareti gerçekleştiren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, siyasetin hiçbir aşamasında taraf olmayacağını, sadece ihtiyacı olduğu için siyaset yapandan değil, ihtiyaç duyulduğu için siyaset yapandan taraf olacağının altını çizdi.

CHP İSTANBUL İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ.

Recep Kenan paylaştı: 6 Nisan 2018 Cuma

“SİZLER BANA DEĞİL, BEN SİZLERE GELECEĞİM” DEDİM

Aday olduğu CHP İstanbul İl Kongresindeki konuşmasında, “Ben kongrede seçilirsem sizler bana değil ben sizlere teşekküre geleceğim” dediğini hatırlatan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ataşehir İlçe Başkanlığı’na yaptığı ziyaretin bu kapsamda teşekkür ziyareti olduğunu vurgulayarak; “Yaklaşık 2,5 ay geçti. Yoğun memleket gündemi ile bu güne geldik. Bu ziyaretim, il sekreterim, Başkan vekilim ve il başkan yardımcısı arkadaşlarımla birlikte gelip hepinize teşekkür edelim dedik. Ataşehir kadını, genciyle, yaş almış ancak yaşlanmamışıyla bir arada çalışıyor. Ataşehir Belediyemiz ile birlikte omuz omuza verilen mücadele, 39 ilçemizde hep bir arada olmamızın örneklerinden bir tanesi olması açısından kıymetli” dedi.

SİYASETÇİ SÖYLEYECEĞİNİ YAPMALI, YAPACAĞINI SÖYLEMELİ, SÖYLEDİKLERİNİN TAKİPÇİSİ OLMALI

“Siyasetçi söyleyeceğini yapmalı, yapacağını söylemeli ama kendi söylediklerinin de takipçisi olmalı” diye konuşmasını sürdüren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, il kongresinde söylediği; ”önce örgüt olacağız” sözlerini hatırlatarak “Zaman zaman örgüt olmanın gerekliliğini unuttuğumuz dönemleri yaşıyoruz. Ben ne olacağım? Değil de. Memleketim nasıl kurtaracağız?  Diye ortak mücadele etmeliyiz. Örgütlü olduğumuzda memleket için hep birlikte neler yapabileceğimizi göstermenin zamanı geliyor”  diye konuştu.

İSTANBUL’DAN GELDİLER, İSTANBUL’DAN GİDECEKLER”

“Takvim değişmezse önümüzde yerel seçim var. Bu yerel seçim daha önemli” diye konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “İstanbul’dan geldiler, İstanbul’dan gidecekler” dediğinin de altını çizdiği konuşmasında, “Göreceksiniz İstanbul’dan gidecekler. Yerel seçimler; hem İstanbul’u halka vermemiz açısından hem de Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunu yerel seçimlerde belirleme açısından iki kat daha önemli.

CHP ÖRGÜTÜ HER TÜRLÜ BASKIYA RAĞMEN, VAR OLMAYI BAŞARABİLMİŞTİR

Siyasette var olmanın koşulunun kişilere değil ilkelere inanmak olduğun altını çizen Canan Kaftancıoğlu, eksiklerinin görülmesi ve gösterilmesi yerine kapatılması ve tamamlanması olduğuna işaret ederek, “Cumhuriyet Halk partisi örgütü her türlü baskıya rağmen, var olmayı başarabilmiş bir örgüttür. Biz bu örgüt bilinci ve enerjimizi birbirimize karşı değil, rakiplerimizle mücadeleye ayırırsak başarılı oluruz.  Yerel seçim akşamı İstanbul’u saraydan alıp halka verdiğimizde başarı hepimizin olacaktır” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun CHP İstanbul İl Yöneticileri ile birlikte Ataşehir İlçe Başkanlığında örgütle buluştuğu teşekkür ziyaretine; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ