logo

ÇİĞDEM TUNÇ TİYATROSU: EL DELİYE BİZ AKILLIYA HASRET

ÇİĞDEM TUNÇ TİYATROSU: EL DELİYE BİZ AKILLIYA HASRET

Göksel Kortay’ın dilimize çevirdiği ve Çiğdem Tunç’un yönettiği “EL DELİYE BİZ AKILLIYA HASRET” adlı tiyatro oyunu MSKM Halit Akçatepe Sahnesi’nde tiyatro severlerle buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Onur Sarıaltın, Özkan Ayalp, Sema Aras, Murat Parasayar, Çiğdem Tunç, Deniz Değirmenci, Iraz Bükre, Alper Çorumluoğlu, Ünal Zorer ve Aron Buniel’in rol aldığı “El Deliye Biz Akıllıya Hasret” adlı oyun Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluştu.

KARŞILIKLI ÇİÇEK TAKDİMİ

Oyun sonunda MSKM Genel Sanat Yönetmeni Oben Özkal tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.

Çiğdem Tunç, kendisine verilen çiçeği annesine götürmesi için izleyiciler arasındaki Cemil Ağdemir’e verdi. Çiğdem Tunç tiyatrosu adına da, kendilerini misafir ettikleri için Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye iletilmek üzere MSKM Genel Sanat Yönetmeni Oben Özkal’a bir plaket sundu.

DÜRÜST BİR MEMURUN İMZA MACERASI

Göksel Kortay’ın dilimize çevirdiği ve Çiğdem Tunç’un yönettiği “EL DELİYE BİZ AKILLIYA HASRET” adlı tiyatro oyunu, kendi halinde ve dürüst bir memurun, lüks spa merkezinde konaklayan iş adamına, barınaktaki hayvanlara yapılacak bağış için evrak imzalatmaya gitmesiyle başlıyor. Fakat imza için giden memur, içeri alınmıyor. Görev bilinciyle imzayı almayı kafasına koyan memur, bunun için türlü numaralara başvuruyor. Nihayetinde o da burada işleyen düzene ayak uydurarak içeri girmeyi bir şekilde başarıyor. Ortaya ise büyük bir komedi çıkıyor.

Yazar: Valentin Katayev

Çevirmen: Göksel Kortay

Uyarlayanlar: Onur Sarıaltın, Süreyya Gökhan Atmış, Çiğdem Tunç

Yönetmen: Çiğdem Tunç

Yardımcı Yönetmen: Onur Sarıaltın

Oyuncular: Onur Sarıaltın, Özkan Ayalp, Sema Aras, Murat Parasayar, Çiğdem Tunç, Deniz Değirmenci, Iraz Bükre, Alper Çorumluoğlu, Ünal Zorer, Aron Buniel

Dekor: Yusuf İnan Güneş

Ses – Işık: Abdullah Koç

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ