logo

Çocuklar Üşümesin Diye Kartallar Yardıma Uçtu

Çocuklar Üşümesin Diye Kartallar Yardıma Uçtu

Beşiktaş Jimnastik Klübü (BJK) ve Beşiktaş Ataşehir Basketbol – Voleybol Spor Okulları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ataşehir’deki 250 öğrenciye giysi yardımı yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Beşiktaş Jimnastik Klübü (BJK) ve Beşiktaş Ataşehir Basketbol – Voleybol Spor Okulları, “Kartallar Yardıma Uçuyor” ve “Çocuklar Üşümesin” adıyla düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ataşehir Yenisahra Öğretmen Duriye Nuriye Endürüst Ortaoku öğrencilerinin tamamı olan ve ihtiyaçları önceden belirlenen 250 öğrenciye kışlık giysi ve bot yardımı yaptı.

Beşiktaş Jimnastik Klübü (BJK) ve Beşiktaş Ataşehir Basketbol – Voleybol Spor Okulları, “Kartallar Yardıma Uçuyor” ve “Çocuklar Üşümesin” adıyla düzenledikleri sosyal sorumluluk projesi için okullarının eçişldğini kaydeden Yenisahra Öğretmen Duriye Nuriye Endürüst Ortaoku Müdürü Abdulkadir Köse yaptığı açıklamada, “Beşiktaş Jimnastik Klübü (BJK) ve Beşiktaş Ataşehir Basketbol – Voleybol Spor Okulları ve veliler, “Kartallar Yardıma Uçuyor ve Çocuklar Üşümesin” adıyla düzenlen sosyal sorumluluk projesi için okulumuz seçilmiş. Okulumuz öğrencilerine yardım düzenliyorlar. Yardımı yapan kulübümüze ve velilerimize teşekkür ediyoruz. 250 öğrencimizin 250’sina de tek tek hediyelerini dağıtacağız. BU aynı zamanda çocuklarımıza yılbaşı hediyesi olacak” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ