logo

Çocuklara ‘İlk Hayali İlk Bisikleti’ Ataşehir Belediyesi’nden

Çocuklara ‘İlk Hayali İlk Bisikleti’ Ataşehir Belediyesi’nden

Ataşehir Belediyesi “İlk Hayalim İlk Bisikletim” projesi kapsamında, çocuklara bisikletleri Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’ın katıldığı törenle dağıtılmaya başlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’in katılımıyla ‘’İhtiyaç Sahibi Ailelere Bisiklet Dağıtımı Projesi” kapsamında ilk etap bisiklet dağıtımı Ataşehir Belediye Binasının önünde gerçekleştirildi.

Kendisinin de hayali çocukken bir bisiklet sahibi olmak olduğunun altını çizen Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada, “Arkadaşlarımı uyguladıkları bu projeden dolayı kutluyorum. İnşallah Ataşehir sınırları içerisinde bisikletsiz çocuk kalmaz. Bisiklet çocukların hayalini süsleyen araç… O yaşlarda biz de başımızı yastığa koyduğumuz zaman bisiklet sahibi olmayı hayal ediyorduk.  Ben, bisikleti olan bir arkadaşımın peşinden çok koştum. Malatya’da bisiklet kiralanan yerler vardı. 1 lira verirdik yarım saat bisiklete binerdik. O keyif dünyanın en güzel keyfi. O çağlarda bisikleti olması çocuklarımızı mutlu kılıyor” ifadelerine yer verdi.

Bir sosyal proje olan “İlk Hayalim İlk Bisikletim” kapsamında ilk etap bisikletin sahiplerine teslim edildiği törende konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, sahiplerince kullanılmayan bisikletleri toplayıp onarttıktan sonra ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlandığını ifade ederek, “Bisiklet sahibi olmayan çocuklarımızın hayalleri olan bisikletlerine kavuşmalarını sağlıyoruz. Bu gün buna Yeni Sahra Mahallemizden başladık. Elimizde kullanılmış onarımı yapılan bisikletler var. Bunun yanı sıra gönüllü vatandaşlarımızca bağışlanan yeni bisikletlerimiz de var. Bu projemizi sahiplenen Ataşehir halkına, muhtarlarımıza, teşekkür ediyoruz. Bundan sonra dağıtımların önemli bir kısmı evlerinde çocuklarımıza teslim edilecek” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ