logo

ÇORUMLULAR ATAŞEHİR’DE İFTARDA BULUŞTU

ÇORUMLULAR ATAŞEHİR’DE İFTARDA BULUŞTU

Her görüş ve kesimden Çorumluları bünyesinde toplayan Çorum dernek, birlik ve platform başkan ile yönetim kurulu üyeleri Tarkan Akan Buztaş’ın iftar sofrasında buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Tarkan Akan Buztaş Zübeyede Hanım Öğretmen Evi’nde düzenlediği iftar programında her görüş ve kesimden Çorumluları bünyesinde Çorum dernek, birlik ve platform başkan ile yönetim kurulu üyelerini iftar sofrasında bir araya getirdi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.facebook.com/rkenan1/videos/1768303493186014/

Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası ezan ile birlikte dualarla açılan oruçlar sonrasında konuşan Tarkan Akan Buztaş, amacının görüşü ne olursa olsun her kesimden Çorumluyu bir araya getirmek, tanıştırıp kaynaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Ramazan ayının manevi havasında Çorumluların kaynaşması, birlik beraberliğinin sağlanması amacıyla düzenlediği Çorum dernek, birlik ve platform başkan ile yönetim kurulu üyeleri ve her görüşten Çorumlu kanaat önderlerini İftar Sofrasında buluşturan CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Tarkan Akan Buztaş, Ataşehir’deki Çorumluların Ataşehir Çorumlular Derneği’ne üye olmalarını istediği konuşmasında; “Ben Ataşehir Çorumlular Derneği’ne üye oldum. Şimdi de Çorum dağ köylerinin kurduğu Golaz Platformu’na üye olacağım. Federasyona da üye olurum. Her Çorumlu Çorum derneklerine üye olsun. Bu bizleri güçlendirir. Dernek işi gönül işidir” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ