logo

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce İstanbullularla Buluşuyor

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce İstanbullularla Buluşuyor

24 Haziran seçiminde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ni katılacağı 23 Haziran 2018 günü Maltepe Miting Alanı’da Saat 13:00’da İstanbullularla buluşuyor.

Maltepe Miting Alanında gerçekleşecek buluşma için alana girişler saat 09:30’dan itibaren başlayacak. Mitinge 3 milyonun üzerinde katılım bekleniyor.

“3 MİLYON KİŞİ BEKLİYORUZ”

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yaptığı açıklamada “İstanbul’un 958 mahallesinden Maltepe’ye servis araçlarımız var. Ayrıca saat 09.00’dan itibaren 13 iskeleden vapur servislerimiz de mevcut. Saat 09.30’dan sonra alana girişler başlayacak. Mitingde 3 milyon kişi bekliyoruz” dedi.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Bölgede miting nedeniyle bazı yollar saat 08.00 den itibaren trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada “Cumartesi günü saat 13.00’deki miting için saat 08.00’dan itibaren miting bitimine kadar Turgut Özal Bulvarı (Maltepe sahil yolu) (Büyükyalı köprüsü ile Piri Reis Caddesi kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar trafiğe kapatılacak. Sürücülerin Büyükyalı Caddesi, Maltepe Bağdat Caddesi ve D-100 karayolunu kullanmaları tavsiye edildi” denildi.

MUHARREM İNCE İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN? NEREDE?

Muharrem İnce’nin istanbul mitingi 23 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’de başlayacak. Maltepe miting alanında yapılacak organizasyonda gidiş için marmaray ve metrobüs kullanılabilecek.

MALTEPE MİTİNG ALANI NASIL GİDİRLİR?

METROBÜS İLE;

Beylikdüzü-Zincirlikuyu -Söğütlüçeşme Metrobüsü kullanılarak gelinen olan Uzunçayır istasyonundan Kadıköy-Kartal Metrosu ile Maltepe veya Huzurevi duraklarında indikten sonra yürüyerek miting alanına ulaşabilirler.

MARMARAY İLE;

Kazlıçeşme Yenikapı, Sirkeci istasyonlarından Ayrılıkçeşme istasyonuna ulaşılarak Kadıköy-Kartal metrosu ile miting alanına ulaşım sağlanabilir.

İETT otobüsleri ile; Burada geçen İETT otobüs hatları şunlardır;

133T – Tuzla – Bostancı

16D – Altkaynarca / Pendik – Kadıköy

222 – Pendik – Kadıköy

E-9 – Bostancı – Sabiha Gökçen Havalimanı

R1 – Uzunçayır – Maltepe Sahil Parkı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ