logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan FSM’de Hasta Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan FSM’de Hasta Ziyaret Etti

Ataşehir’e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı sonrası yazar Kadir Mısıroğlu’nu bir süredir tedavi gördüğü Fatih Sultan Mehmet EA Hastanesi’nde ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ataşehir’de Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Kadir Mısıroğlu’na (85) ziyarette bulundu.

Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki hasta ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ataşehir’i temsilen; Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan yardımcıları Sinan Ayrancı, Zafer Düşgün, Nevzat Katırcı, Belediye Meclis Üyesi Müjdat Çalış eşlik etti.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatından, İlçe Başkan yardımcısı Sinan Ayrancı’nın hazır bulunduğu Ataşehir’deki hastane ziyaretinde yaklaşık 1 saat kaldı

Mısıroğlu’nun şeker hastalığına bağlı böbrek rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü öğrenildi.

Ziyaretin ardından hastaneden çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan kapıda kendisini bekleyen basın mensuplarıyla ve vatandaşlarla sohbet etti. Basın mensuplarıyla E- Devlette hizmete giren soyağacı uygulaması hakkında konuşan Erdoğan elini öpmek isteyen bir vatandaşa ise “tokalaşırım” diyerek vatandaşlarla tokalaştı. Erdoğan’ın FSM ziyareti sırasında korumaları da hastane bahçesindeki çocuklara oyuncak dağıttı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ