logo

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Çelenk Sunumuyla Başladı

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Çelenk Sunumuyla Başladı

Türkiye geneli ile birlikte Ataşehir’de kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94.Yılı programı Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94.Yılı Kutlama programı resmi törenleri ilçe protokolünün Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

28 Ekim Saat 13:00’da başlayan resmi kutlama programında ilk olarak Ataşehir İlçe kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutanı Albay A.Fehmi Bilgin ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

İlçe protokolünün Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla bugünkü resmi tören sona erdi.

Tören yönetimi yanında sunuculuğunu da üstlenen Celal Yardımcı Orta Okulu Beden Öğretmeni Barış Sümen’in anonsu ile başlayan saygı duruşunun ardından Aydını Doğan Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Sena Örenel yönetiminde okul korsu eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

Ataşehir Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunum Törenine; Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutanı Albay A.Fehmi Bilgin, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.M.Naim Yağcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Vatan Partisi İlçe Başkanı Feyzullah Güneş,  MHP İlçe teşkilatı, İlçe Emniyet Müdür Vekili, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Kuzu’nun aralarında olduğu daire amirleri, Ataşehir Belediyesi Başkan yardımcıları İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, Orhan Çerkez ve Abdullah Der ve belediye birim müdürleri, Ataşehir Belediye Meclis üyeleri Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, CHP Kadın Kolları Başkanı Nihan Erol, Mahalle Muhtarları, STK, birlik ve dernek temsilcileri ile Ataşehirliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ