logo

Davutoğlu, Ak Parti İstanbul Adaylarını Tanıttı

Davutoğlu, Ak Parti İstanbul Adaylarını Tanıttı

ak-parti-istanbul-milletvekili-adaylarini-tanitti_davutogluAk Parti İstanbul milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katlımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı. Ak Parti İstanbul Adaylarını Tanıttı.

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Ak Parti İstanbul milletvekili day tanıtım toplantısına; Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile aralarında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AK Parti genel başkan yardımcıları Mustafa Şentop, Mehmet Muş ve Ekrem Erdem’in de bulunduğu milletvekili adayları ve partililer katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Ak Parti İstanbul milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada; ülkenin, büyük enerji projeleriyle, Karapınar Enerji İhtisas Bölgesi’yle, Tuz Gölü’nün altındaki büyük doğalgaz depolama projesiyle, Ilısu ve Yusufeli barajıyla artık kendi enerjisini Türkiye içinde en üst düzeyde üretme kapasitesini gösterecek durumda olduğunu söyledi.

İnsan onurunun gerektirdiği sağlık, eğitim, ulaştırma ve tarım politikalarının AK Parti’yle birlikte 2023’e doğru giderken dünyanın çağdaş standartlarının üstünde bir niteliğe kavuşacağını vurgulayan Davutoğlu, 12 yıllık başarılarının bundan sonra yapacaklarının teminatı olduğunu kaydetti.

17 Mayıs’ta Maltepe Meydanı’na

“Evet, AK Gençlik, AK Parti kadroları 88 adayımıza sahip çıkmaya hazır mısınız?” diye soran Davutoğlu; “7 Haziran’da İstanbul’da yeni bir destan yazmaya hazır mısınız? İnsan onurunu korumak için yola çıkan AK Parti kadrolarına destek vermeye hazır mısınız? Millileşme için her türlü çabayı gösteren bu kadroların, bu hedeflere ulaşması için meydanları doldurmaya hazır mısınız? 17 Mayıs’ta, saat 17.00’de Maltepe Meydanı’nda büyük mitinge hazır mısınız?” sözlerine katılımcılar, “Evet” yanıtını verdi.

AK PARTİ İSTANBUL ADAYLARININ TAM LİSTESİ TIKLAYINIZ…

Adayların Tek Tek Tanıtıldı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu’nun konuşmasının ardından İstanbul milletvekili adaylarının tanıtımına geçildi. İsimleri tek tek okunan adaylar kürsüye geldi. Adaylar, Davutoğlu ve AK Parti İl Başkanı Selim Temurci’yle el sıkıştı. Bu esnada, kürsünün arkasına kurulan iki dev ekranda, isimleri anons edilen adayların resimleri ve öz geçmişleri gösterildi.

Tanıtımın ardından Davutoğlu ve Temurci, tüm adaylarla aile fotoğrafı çektirdi. Adaylar, ellerindeki Türk bayrağı ve AK Parti flamalarıyla, kendisi de milletvekili adayı olan sanatçı Uğur Işılak’ın söylediği “Söyle var mısın?” adlı seçim şarkısına eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ