logo

DİNÇ; “ÇANKIRI’YA DÜNYADA BENZERİ OLMAYAN PROJE”

DİNÇ; “ÇANKIRI’YA DÜNYADA BENZERİ OLMAYAN PROJE”

cankiri_irfan_dinc_projeİstanbul Maltepe’de Şehit Yaşar Yeniören’in Mevlid-i Şerif programına katılan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç dünyada benzeri olmayan proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Diyarbakır’ın Sur İlçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Çankırı Bayramörenli Jandarma Özel Harekat (JÖH)’ta görevli Uzman Çavuş Yaşar Yeniören için Maltepe Çankırılılar Derneği’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a yaptığı iddialı açıklamada, Çankırı’da hayata geçirmeyi planladıkları; “Dünyada benzeri olmayan” proje için çalıştıklarını söyledi.

Kültür ve bilim içerikli projenin hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’nın merkezinde yeri ileride açıklanacak proje çalışmalarının tamamlanması ile birlikte detaylı açıklama yapacaklarını belirtti.

cankiri_irfan_dinc_proje-3

DÜNYADA BENZERİ OLMAYAN PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

İrfan Dinç, hazırlık çalışması yürütülen iddialı projeleri ile ilgili; “Allah’ın izni ve yardımıyla Çankırımızı çok güzel şeyler yaptık. Yine dünyada benzeri olmayan bazı projeler üzerinde çalışıyoruz. Belli bir noktaya geldik. İnşallah projelerimiz; proje olarak ortaya çıktıktan sonra, halkımızla paylaşacağız. Çankırımızın, Çankırı insanımızın en güzel şeylere layım olduğunu her zaman ifade ediyoruz. Böyle güzel şeylere layık insanımız için de farklı projeler üretebilmek bizim tek hedefimiz. Gecemiz, gündüzümüz, rüyamız bunlarla alakalı. İnşallah insanımızı önemli farklılıklarla buluşturacağımız günler uzak değil” ifadelerini kullandı.

cankiri_irfan_dinc_proje-2

KALEYE TELEFERİK

Çankırı Kalesi’nin mevcut yolunun daha iyileşmesinin mümkün görülmediğini ifade eden Başkan Dinç, Çankırı Kalesi’ne ulaşım için teleferik projesi ile ilgili araştırmalar yaptıklarını, kaleye teleferikle ulaşımın uygulanabilir olduğu belirlenirse bu projeyi de hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

cankiri_irfan_dinc_proje-1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ