logo

Diva Bülent Ersoy Ataşehir’de

Diva Bülent Ersoy Ataşehir’de

divaTSM’nin Divası Bülent Ersoy 4. Kardeş Kültürler Festivali kapsamında düzenlenen konserde bu akşam Ataşehir’de sahne alarak festivalin kapanışını yapacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

Halktan gelen yoğun talep üzerine ay sonuna kadar uzatılan 4. Kardeş Kültürlerin Festivali’nde ilave edilen iki gecede Ferhatpaşa’da Mustafa Küçük, Hüseyin Aydın, Burhan Yıldırım ve Mevlana Mahallesi’nde son akşam Bülent Ersoy, Coşkun Öz & Yaşar Gümüş konserleri eklenerek ay sonuna kadar uzatılmıştı.

Bu kapsamda önceki akşam Ferhatpaşa Prf. Dr. Necmettin Erbakan Parkı’nda düzenlenen gecede Mustafa Küçük, Hüseyin Aydın, Burhan Yıldırım konserlerde sahne alarak Ataşehirlilere, bölgelerinin kültüründen verdikleri örnekle farklı bir gece yaşattı.

Karadeniz kültüründen esintilerle Ataşehirli müzik severlerin Karadeniz hasretini gideren sanatçılara geceye katkılarından dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından plaket ve çiçek verildi.

Ataşehir’de bir aya yakın zamandır devam eden 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’nde; Kıraç’tan Latif Dğan’a, Gülşen’den Şevval Sam’a, Volkan Konak’tan Musa Eroğlu’na, Sevcan Orhan’dan Hüseyin Turan’a, Kibariye’den Ceylan’a birbirinden ünlü yorumcu ve sanatçı sahne alarak kültürlerinin izini de taşıyan müziklerinden oluşan repertuarlarıyla ve canlı performansları ile Ataşehirlilere sanat ve müzik dolu günler yaşattılar.

Daha önce sadece Küçükbakkalköy’de düzenlenen 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali bu yıl Ataşehir’in çeşitli mahallelerinde park ve meydanlarda düzenlen konserlerle mahallelere taşındı.

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali bu Akşam Türk Sanat Müziğinin Divası ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un sahne aldığı Mevlana Mahallesi’ndeki konser ile sona erecek.

4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali
27 Eylül Cuma
Bülent Ersoy, Coşkun Öz & Yaşar Gümüş
Yer: Mevlana Mahallesi, Mevlana Caddesi
Saat 20.00

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ