logo

DKY İNŞAAT’IN KARTAL PROJESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

DKY İNŞAAT’IN KARTAL PROJESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

dky-kartalDKY İnşaat’ın lansmanı yapılan Adalar manzaralı, balkonlu dairelerin olduğu 331 konuttan oluşan Kartal Projesi 3 bin 900 liradan başlıyor. DKY KARTAL projesi tanıtımı yapıldı.

DKY İnşaat merakla beklenen projesi DKY Kartal’ı görücüye çıkardı. Adalar manzaralı balkonlu dairelerin olduğu proje 331 konuttan oluşurken; fiyatlar metrekare bazında 3 bin 900 liradan başlıyor.

DKY İnşaat, Anadolu yakasının parlayan yıldızı Kartal’da yükselteceği yeni projesini tanıttı. DKY Kartal adını taşıyan proje, konut, ofis ve alışveriş alanlarından oluşacak. Adalar manzaralı balkonu dairelerin sunulduğu projenin yatırım değeri ise 220 milyon dolar. 2+1,5, 3+1,5, 4+1,5, 5+1,5 daire tiplerinin olduğu DKY Kartal’da balkonların büyüklüğü ise 5 ila 7 metrekare arasında değişiyor.

Metrekaresi 3 Bin 900 Liradan Başlıyor

Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan projede metrekare fiyatları 3 bin 900 liradan ve 2+1.5 daireler ise 385 bin liradan başlıyor. Alıcılar için peşinde yüzde 10 indirim ve yüzde 25 peşin, 24 ay vade farksız taksitle ödeme imkanı da sunuluyor. Projede ayrıca yüzde 5 peşinat ile kredi imkanları da mevcut.

Anadolu Yakası’nda yeni yatırım, yaşam ve iş merkezi olacak benzersiz bir projeye imza atacaklarını ve projeyi ‘Her şeyin bir tık fazlası’ sloganıyla şekillendirdiklerini belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Projemizde bir evden beklenen her şeyin daha fazlası olacak. Güzel bir manzara, daha geniş konforlu evler, daha büyük yemyeşil parklar, daha fazla aktivite, daha iyi bir konum ve kolay ulaşım” diye konuştu.

Tasarımdan, inşasına pek çok detayı ince ince işlediklerini ve yeni nesil evleri ‘+1,5’ ile tanımladıklarını aktaran Ali Dumankaya, “Ev sahipleri manzaranın tadını yaz-kış yaşasınlar diye tüm daireleri camla kapanabilen balkonlarla tasarladık. Kayıpsız mimari ile tasarlanan dairelerde hiçbir metrekarenin boşa gitmemesi, evlerin tam anlamıyla kullanıcıya yönelmesi için çalıştık. Kapanabilir balkon fazladan bir yaşam alanı ve mükemmel bir manzara ile hem ruha, hem de ihtiyaca cevap verecek. Bu amaçla DKY Kartal’ın yeni nesil evlerini “+1,5″ olarak adlandırıyoruz. 2+1,5’tan, 6+1,5’a uzanan ferah daire seçenekleriyle DKY Kartal bir evden bir tık daha fazlasını sunacak” dedi.

Ofis Bloğu da Var

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya ise, projede konut alanlarının yanı sıra 23 bin metrekarelik ofis bloğunun da yer aldığını söyledi. Ömer Dumankaya ayrıca, 7 dönümlük yaşam parkında çiçek bahçeleri, ağaçlar, yemyeşil çimenler, su kanalları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, koşu parkurları, açık ve kapalı kullanımlı havuzlar ve fitness centerın da olacağını belirtti. Ömer Dumankaya sözlerine şöyle devam etti, “Kartal’ın en kolay ulaşım noktasında, D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde benzersiz bir proje sunuyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ