logo

Doğan Çakmak ‘Örgütümüzün Terazisine Çıkacağız’

Doğan Çakmak ‘Örgütümüzün Terazisine Çıkacağız’

dogan _cakmak_chpGenel Merkez’in genelgesi gereği istifasını veren CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak ön seçimle partilerinin terazisine çıkmış olacaklarını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, milletvekili adayı olmak için başvuracaklardan parti yönetiminde görevli olanların 25 Aralık tarihine kadar istifa etmelerini istedi.

CHP Genel Merkezi parti yönetiminin çeşitli kademelerinde görevli yöneticilerden milletvekili adaylığına başvuracakların 25 Aralık tarihine kadar istifalarını istemesi üzerine İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte İstanbul İl Yönetimi istifa etti.

Başkan yardımcılarının tamamının istifa ettiği CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak’ta istifasını verdi.

Genel Merkez’in genelgesi doğrultusunda istifasını verdiğini söyleyen Doğan Çakmak PM’den ön seçim kararı beklediğini söyledi.

İstifasını veren CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a yaptığı açıklamada; “Genelge doğrultusunda İstifamı genel merkeze sundum. Süreç devam ediyor PM’nin aday belirleme yöntemi olarak önseçim kararı alacağını umut ediyor ve bekliyorum. Karar ön seçim olursa, benimde adaylık düşüncem siyasi bir karara dönüşmüş olacaktır. Parti örgütümüzün terazisine çıkmış olacağız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ