logo

DR.HÜDAVERDİ KUL SB TKHK DAİRE BAŞKANLIĞINA ATANDI

DR.HÜDAVERDİ KUL SB TKHK DAİRE BAŞKANLIĞINA ATANDI

Tuzla İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaparken Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine getirilen Dr.Hüdaverdi Kul görevine başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Dr.Hüdaverdi Kul Tuzla İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaptığı süre zarfında yaptığı başarılı çalışmalarıyla daha önceki görev yerlerinde olduğu gibi Tuzla halkının da sevgisini kazanmıştı.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine getirilen Tuzla eski İlçe Sağlık Müdürü Çankırı Ilgaz asıllı Dr. Hüdaverdi Kul TKHK Tıbbi Hizmetler Kurumu Müşterek Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı olarak atandığı yeni görevine başladı.

Daha önce Sağlık Bakanlığı Merkez Teşkilatında ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nde değişik kademelerinde görev yapan Dr.Hüdaverdi Kul son olarak İstanbul’da Beşiktaş ve Tuzla İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştu.

DR.HÜDAVERDİ KUL KİMDİR?

İlkokulu Çankırı Atatürk İlköğretim okulunda, ortaokulu Çankırı Anadolu Lisesi’nde, liseyi Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi’nde tamamlayan Dr.Hüdaverdi Kul, 2000 yılında başladığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2007 yılında mezun oldu.

Tıp Fakültesi mezuniyetinden sonra Bingöl Kiğı İlçe Hastanesi’nde zorunlu hizmetini yaptı. Zorunlu hizmet sonrası Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nde SABİM-BİMER Sorumluluğu ve Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.

Sağlık Bakanlığı merkez teşkilatına geçerek Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Özel Sağlık Kurumları Denetim ve Değerlendirme Şube Müdürü olarak merkez teşkilatta göreve başladı.

Sağlık Bakanlığı Genel Müdürlükte Özel Hastaneler Koordinatörü olarak görev yaptı.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Özel Yataklı Tedavi Kurumları Şube Müdürü, Beşiktaş İlçe Sağlık Müdürü oldu.

Dr. Hüdaverdi Kul Tuzla İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaparken Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Tıbbi Hizmetler Kurumu Müşterek Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı olarak atandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ