logo

DRONE’LER ATAŞEHİR GENÇLİK FESTİVALİ’NDE YARIŞIYOR

DRONE’LER ATAŞEHİR GENÇLİK FESTİVALİ’NDE YARIŞIYOR

19 Mayıs’ta Ataşehir’de Hayko Cepkin konseri,  oyunlar ve gösterilerin yer aldığı Ataşehir Gençlik Festivali’nde DroneManya isimli şov yarışları  ilk kez gerçekleşecek.

Dünyanın yeni eğlencesi drone’lar 19 Mayıs’ta Ataşehir’in semalarında şov yapacak. Hayko Cepkin konseri,  oyunlar ve gösterilerle birlikte DroneManya isimli şov yarışları  ilk kez Ataşehir Gençlik Festivali’nde gerçekleşecek.

Onbinlerce genç, Ataşehir Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı Ataşehir Gençlik Festivali’nde buluşacak.

Türkiye Drone Ligi’nin DroneManya isimli şov yarışları ilk kez Ataşehir Gençlik Festivali’nde gerçekleştirilecek. Dünya’da büyük ilgi gören drone yarışlarını ülkemizde gerçekleştiren Türkiye Drone Ligi, teknolojik bir şov yarışı olan DroneManya ile farklı bir içeriği izleyicilerle buluşturacak. Türkiye Drone Ligi’nin en deneyimli 6 drone pilotu festivalde yarışırlarken freestyle uçuşlarıyla da izleyicilere hız ve cesaretleriyle görsel bir şölen yaşatacaklar.

Hayko Cepkin, DJ Del Castio ve amatör grupların konserleri, şovlar, oyunlar ve gösterileriyle 19 Mayıs Ataşehir’de tam bir festival havasında geçecek. Festivalde; Cemal Reşit Rey Güzel Sanatlar Lisesi, Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi, Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileriyle Taylan Özgür Ölmez ve Sen Kapa Sana Yazmasın rock grubu sahne perfomansı sergileyecek. Samba Alaturca dans gösterisi ve animasyon oyunları da festivalin diğer etkinlikleri arasında. Üniversiteliler, liseliler başta olmak üzere tüm gençler, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte 19 Mayıs’ı doyasıya kutlayacaklar.

Hababam Sınıfı ile birlikte tüm gençlerin sergileyeceği gösteriyse etkinliğin en büyük sürprizi olacak.

Ataşehir’deki etkinliklere Kılıçdaroğlu da katılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aynı gün Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi’nin açılışını yapacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ