logo

DUMANKAYA FİKİRTEPE’DE ÖN TALEP TOPLUYOR

DUMANKAYA FİKİRTEPE’DE ÖN TALEP TOPLUYOR

fikirtepe_dumankayaDumankaya İnşaat, rakiplerinden 5 yıl sonra girdiği Fikirtepe’de çalışmalarını tamamlayıp hazırladığı ‘Fikirtepe Projesi’ için ön talep toplamaya başladı.

 Recep Kenan/itvhaber.com

Kadıköy Fikirtepe’de 5 yıldan fazla zamandır Kentsel Dönüşüm çalışması yürüten 50’nin üzerinde firmadan sonra, yaklaşık 6 ay önce bölgede çalışma başlatan Dumanakaya imza toplama aşamasını tamamladığı ver yıkım çalışmasına başlayacağı ada sakinlerine tebliğ gönderdi. Yıllardır sürüncemede kalan Fikirtepe’de yaşanan gecikmeler bölge sakinlerini olumsuz etkiliyor.

Projelerin başlayacağı ümidi ile evlerini boşaltan, ancak yıllardır çeşitli gerekçelerle gerçekleşmeyen kentsel dönüşüm çalışmalarında Dumankaya hızlı giriş yaptı. Bölgede 3 adada çalışma yürüten Dumankaya adalardan birinde imza toplama aşamasını tamamlayıp yıkım için Eylül ayında evlerini boşaltmalarını içeren tebliğleri hak sahiplerine gönderdi. Diğer iki adada ise yüzde 90’ın üzeri ve yüzde 70’in üzerinde imza toplayan Dumankaya 5 yıldır bölgede çalışma yürüten birçok firmanın geldiği yere 6 ay gibi bir zamanda geldi.

ugur _dumankayaSon olarak Sancaktepe’de hayata geçirdiği Dumankaya Mozaik projesini görücüye çıkaran Dumankaya İnşaat, Fikirtepe projesi için ön talep topluyor. 385 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilecek proje, 450 bin metrekare alan üzerinde kurulacak. Dumankaya Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde toplam 505 adet daire yer alacak.

Bölgede toplam 1200 konut planladıklarını ve yeni projeler için çalışmalara devam ettiklerini belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, ilk Fikirtepe projesinin eylül ayında satışa çıkarmayı planladıklarını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ