logo

Durdurulan CHP İstanbul İl ve İlçe Kongreleri Başlıyor

Durdurulan CHP İstanbul İl ve İlçe Kongreleri Başlıyor

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla durdurulduğu açıklanan İstanbul il ve ilçeleri kongrelerinin yapılan yeni bir açıklamayla yeniden başlayacağı duyuruldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verilen talimatla durdurulan CHP İstanbul İl ve İlçe kongrelerinin önü açıldı.

Bu kapsamda daha önce 9 Aralık olarak belirlenen Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresinin 23 Aralık Cumartesi günü yine aynı adreste, Ataşehir Zübeyde Hanım Konferans Salonunda yapılacağı belirtiliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Olağan İl Kongresinin tarihinin de yeni takvime göre Ocak Ayının ilk haftaları olarak belirlenmesi bekleniyor.

Daha önce, CHP Ataşehir İlçe Başkan Hakkı Altınkaynak imzasıyla yapılan duyuruda, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı  Kongresinin 9 Aralık 2017 Cumartesi Günü Saat 11:00’da Zübeyde Hanım Öğretmen Evinde yapılacağı açıklanmıştı.

CHP İstanbul il ve ilçe kongreleri devam kararının CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın Ankara’da gerçekleştirdiği toplantının ardından alındığı iddia ediliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ