logo

Düşlerin Rengi Resim Sergisi Sanatseverlerle Moda’da Buluştu

Düşlerin Rengi Resim Sergisi Sanatseverlerle Moda’da Buluştu

KFMMehmet Baydar Anadolu Lisesi ve Avcılar Halk Eğitim Merkezi işbirliği “Okullar Hayat Olsun” projesi resim kursu kursiyerler eserlerini Moda Deniz Kulübü Sanat Galerisi’nde sergiledi.

Mehmet Baydar Anadolu Lisesi ve Avcılar Halk Eğitim Merkezi işbirliği “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında Ferruha Demirtaş yönetiminde düzenlenen resim kursuna katılan kursiyerler eserlerini Moda Deniz Kulübü Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşturdular.

Ferruha Demirtaş ve 21 öğrencisinin katılımı ile gerçekleşen Düşlerin Rengi Resim Sergisi Moda Deniz Kulübü Sanat Galerisi’nde açıldı. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği resim sergisinde Ferruha Demirtaş ve öğrencileri İskender Kaymaz, Necati Kınalı, Kadriye Özyiğit, Sevinç Kurt, Nazife Sefer, Ayşe Voıca, Birsen Kılıç, Dilek Beyzade, Günay Devrim, Nesrin Bilgihan, Huruhan Altan, Nermin Şamiloğlu, Nuran Besleyici, Seçil Çelik, Songül Kargacı, Zeynep Küme, Fulya Işık, Semran Serfidan,  Gönül Türk, Neşe İyibaş, Canan Mermer, Süreyya Mazak, Ömür Arslan katıldı.

14 Ekim tarihine kadar sanatseverlerin gezebileceği sergiyi Kadıköy’de açmaktan mutlu olduklarını söyleyen Ressam Ferruha Demirtaş : “Derslerimize ilk olarak okulumuzun velileri büyük ilgi göstermişti. Derslerimize ilgi gün geçtikçe arttı. İstanbul’un değişik semtlerinden kursumuza öğrenci geliyor. Bu sergimizi sanatta ayrı bir yere sahip olan Kadıköy Moda’da açmak istedik” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ