logo

Efsane Futbolcu Hagi’den Fikirtepe’ye Spor Okulu Sözü

Efsane Futbolcu Hagi’den Fikirtepe’ye Spor Okulu Sözü

Fikirtepe_lucescu_hagiFikirtepe’de dönüşüm yatırımına hazırlanan yabancı firma  proje tanıtımını Mircea Lucescu ve Gheorghe Hagi ile yapacak. Gheorghe Hagi Fikirtepe’de spor okulu açıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fikirtepede yatırım yapacak yabancı firmanın tanıtımlarında ünlü ve efsanevi Rumen teknik direktör Mircea Lucescu ve efsanevi Rumen futbolcu Gheorghe Hagi’nin de yer alacağı iddia ediliyor.

Fikirtepe Haber’in haberine göre; Fikirtepe’de yatırıma hazırlanan yabancı yatırımcı hazırlıklarını tamamladı. Sahaya çıkmak üzere hazırlanan yabancı yatırımcı ve yerli firma ile iş birliği anlaşma detayları belirginleşmeye başlıyor.

Haberde Fikirtepe’de söz konusu firmanın dönüşüm çalışmasının tanıtımına katılacağı belirtilen Gheorghe Hagi ve Mircea Lucescu’nın dikkatleri şimdiden çekmeyi başardığı ifade ediliyor.

Fikirtepe Haber’de yer alan haberde Fikirtepe’de yatırım yapacak olan bir yabancı firmanın tanıtımlarına katılacak olan efsanevi Rumen futbolcu Gheorghe Hagi’den Fikirtepe Kentsel dönüşüm alanında spor okulu yapacağı belirtiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ