logo

Eğitim Kurumları Yöneticileri İftarda Buluştu

Eğitim Kurumları Yöneticileri İftarda Buluştu

Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme ve Koruma Derneği bu yıl 2.’sini düzenlediği iftar programında Ataşehir’deki eğitim kurumları yöneticilerini buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme ve Koruma Derneği; bu yıl 2.’sini düzenlediği iftar programına İlçe Milli Eğitim yöneticiler ile Ataşehir de görev yapan okul ve kurum yöneticilerini buluşturarak birlikte oruç açtılar.

FSM EAH (Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi) bahçesinde bulunan Kopuzlar Anaokulu bahçesinde düzenlenen iftar programına Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arife Midyat, Eğitim Derneği Başkanı İsmail Dağ, Nüfus İşleri Müdürü Dursun Kırış, Ataşehir Genclik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Ercan Metin, Ahmet Özgenç, Ahmet Etçi, Nazım Yurdagül, Vefa Budak okul müdürleri ile kurum müdürleri katıldı.

Ev sahibi Eğitim Derneği Başkanı İsmail Dağ, gazetemize iftar programıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Geleneksel hale getirdiğimiz Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme ve Koruma Derneği olarak bu yıl 2’cisini düzenlediğimiz iftar yemeği. Okul müdürleri ve daire amirlerimizle beraber iftarımızı birlikte açacağız.  Birlikteliğin ve dayanışmanın daha güçlü olması için eğitim camiası ile daire amirlerimizin bir arada olmasını istedik. Geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar programını inşallah bizden sonrada devam edeceklerini umuyorum” dedi.

Eğitim camiası ile bir arada olmanın birlik ve beraberliği güçlendirdiğine işaret eden Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, düzenlenen bu iftar programının gelenekselleştirilmesi isteğini dile getirerek; “Yılsonu itibariyle bu mübarek Ramazan’ın ayrı bir önemi var. Bu dönemi artık kapatıyoruz eğim açısından. Bu iftar programı bizim için hem Ramazan iftarı oldu hem de dönem sonu birlikte bir yemek yemiş olduk. Bu sofrayı kurarak bizleri bir araya getiren başta dernek başkanı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kısa bir selamlama konuşması yapan Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, eğitim camiasının karne zamanı olduğuna işaret edip kendilerinin de karnelerini 24 Haziran da alacaklarının altını çizerek; iftar programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ