logo

EKREM KÖSE ‘ÇAMOLUKSPOR ATAŞEHİR’İN “BAL” TAKIMI’

EKREM KÖSE ‘ÇAMOLUKSPOR ATAŞEHİR’İN “BAL” TAKIMI’

Başkan Ekrem Köse, basın mensuplarına Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ’nde mücadele edecek Ataşehir Çamoluk Spor’un hazırlık çalışmaları ve yeni sezon hedeflerini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Her gün çift antrenman yaparak sezona hazırlanan ekibinin çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydeden Ataşehir Çamoluk Spor Başkan Ekrem Köse ile teknik ekip ve oyuncular, Ataşehir’i en iyi şekilde temsil etmek için Bölgesel Amatör Ligi (BAL) liginde mücadele edeceklerini söylüyorlar.

BÖLGESEL AMATÖR LİGİ (BAL) ZORLU LİG

Zorlu lig olarak nitelediği Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ’nde Ataşehir’i temsil edeceklerini kaydeden Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü Başkanı Ekrem Köse, sezon hazırlığındaki takımın yoğun tempoda çalıştığını dile getirerek, “1 Ağustos’da sezonu açtık ve yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Çift idman yapıyoruz. BAL ligi zorlu bir lig ve zorlu bir sezon geçireceğiz. Arkadaşlarımız bunun için çok çalışıyorlar. Genç, dinamik, istikbal vadeden arkadaşlarla yola çıktık. Birkaç tane eksiğimiz var, o eksikliklerimizi de tamamladıktan sonra çalışmalarımızı o yönde sürdüreceğiz. 1 ay çift idman gideceğiz. Haftanın 6 günü idman yapıyoruz. Hafta sonu da bir maç ile tamamlıyoruz” dedi.

BAL LİGİNİN EN GENÇ TAKIMI OLACAĞIZ

28 oyuncu ile hazırlık çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Ekrem Köse, gidecek oyuncuların yanı sıra takıma yeni katılacaklarla birlikte 26 – 27 oyuncu ile sezon hazırlıklarını tamamlayacaklarını, yüzde 60’ı yeni transfer ve hepsi de genç oyuncularla BAL liginin en genç takımı olacaklarını belirtti.

MÜCADELCİ BİR TAKIM YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ

Bu sezon hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig’de kalıcı olmak olduğunu belirten Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Fatih Aşık, oluşturdukları genç kadroyla mücadeleci bir takım yaratacaklarını kaydederek, “Bu ligin istikrarlı takımlarından biri olmak istiyoruz. Alt yapımız yeni yeni filizleniyor, iyi çalışmalar yapıyor. Kadromuzu oluşturduktan sonra alt yapıdaki iyi arkadaşları A takıma çıkaracağız. Genç, koşan, mücadele eden bir takım yaratmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

6-7 sezondur Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü oyuncusu olduğun söyleyen Kaptan Adem Beşeroğlu, iki yıldır da takımın kaptanlığını yaptığını kaydederek; “Güzel bir sezon geçirdik ve ligi şampiyon olarak kapattık. Şimdi yeni döneme hazırlanıyoruz. BAL ligi zorlu bir lig. Elimizden geleni yaparak, bu sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk” dedi.

HEDEFİMİZ LİGDE KALICI OLMAK

Üç yıldır Ataşehir Çamoluk Spor Kulübü’nde olduğunu belirten futbolcu Servet Çoban ise, “Üç yıldır bu kulüpteyim. Geçen sene iyi bir sezon geçirip takımımızı BAL ligine çıkardık. Şu anda hedefimiz bu ligde kalıcı olmak. İyi bir gruba düşüp, bu sezonu da iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz” ifadeleri ile sezona iddialı olarak başladıklarını vurguladı.

Ataşehir Çamolukspor Kulübü Başkanı Ekrem Köse, bir araya geldiği basın mensuplarına sezon hazırlıklarını değerlendirilen, transfer ve çalışmalarla ilgili açıklamalar yaptı.

ÇAMOLUKSPOR ATAŞEHİR’İN “BAL” TAKIMI

24 Eylül’de başlayacak BAL Liginde mücadelenin zor statüde oynanacağını, ligde kalıcı olmaya çalışacaklarını ifade eden Ataşehir Çamolukspor Kulübü Başkanı Ekrem Köse, basın mensuplarına sezon hazırlıkları ile ilgili yaptığı açıklamalarda, Ataşehir’de BAL ligine yükselen ilk takım olduklarını hatırlatarak; “Buna da herkesin sahip çıkması lazım. Bu takım sadece bizim değil, Ataşehir’in takımı. Bu takımın ihtiyaçları yüksek. Bugüne kadar kendi imkanlarımız ile geldik ama çıktığımız BAL ligi ile birlikte ihtiyaçlarda arttı. Federasyonun bize hiçbir getiri yok ama götürüsü çok. Amatör bir takımız ve gelirimiz yok. Başıbüyük stadında antrenman yapıyoruz ve buraya da kira ödüyoruz. Kayışdağı 80. Yıl parkındaki tesis çalışması tamamlanırsa bizim de stadımız bitecek oraya geçeceğiz. Sahamızın da BAL ligine uygun şartlarda olması için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

YARDIM ALMAK İÇİN KULÜP KURULMASININ ÖNÜNE GEÇİLMESİ LAZIM

Son zamanlarda çanta dernek gibi çanta kulüplerin kurulduğuna işaret eden Ekrem Köse, Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı olarak, Ataşehir’de kurulan yeni kulüpler ile ilgili düşüncelerini, “Biz Amatör Spor Kulüpleri Birliği olarak yeni kurulan kulüplerin üç sene kulüpler birliğine alınmayacağı ve belediyenin verdiği haktan yararlanamayacakları yönünde bir karar almıştık. Bunu 2015 yılına kadar uyguladık ve sonra değiştirdik. Bu kulüplerin kurulması İstanbul Amatör Kulüpler Konfederasyonun bünyesinde ve burada da siyasi bir güç var ve onun önüne geçilmiyor. Yeteri kadar tesis yok, saha yok, imkan yok. Yeni kulüplere izin verilmemesi lazım… Belediyelerden alınacak para için kulüp kuruyorlar. Bunu önüne geçilmesi lazım” ifadeleri ile paylaştı.

ÜST LİGLER İÇİN BİRLEŞEREK GÜÇLÜ BİR ATAŞEHİR A TAKIM OLUŞMALI

Üst liglerde mücadele etmenin önünü açmak için Ataşehir’deki kulüplerin birleşerek güçlü bir A takım çıkarmaları fikrini desteklediklerini kaydeden Ekrem Köse, “Kulüpler birliğimizin amacı buydu. Biz kulüplere kimse A takım yapmasın, ortak bir A takım oluşturalım, kulüp başkanlarını yönetici yapalım ve o takıma destek verelim dedik. Camiaların bir geçmişi olduğu için bir araya gelmek zor oluyor. Bizim kapımız herkese açık. Bu düşüncenin her zaman arkasındayız” dedi.

39 İLÇEDE AMATÖR SPOR EN ÇOK YARDIM EDEN ATAŞEHİR BELEDİYESİ

BAL Liginde temsil edilen 6 İstanbul ilçesinin arasında Ataşehir’in yer almasındaki katkılarına dikkat çeken Ekrem Köse, Ataşehir Belediyesi’nin, 39 ilçe belediyesi arasında amatör spor kulüplerine en çok maddi yardım yapan belediye olduğunu ifade ederek, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye, Başkan yardımcıları Sayın Sadık Kayhan ve Abdullah Der’e, Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ