logo

Emin Akbaşoğlu ‘Çankırı’yı Marka Şehir Yapacağız’

Emin Akbaşoğlu ‘Çankırı’yı Marka Şehir Yapacağız’

%60.55 oy oranıyla Türkiye’de ilk beşe giren Çankırı’nın Ak Parti’li Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, milletin görüşlerini yansıttığı sandıktan Koalisyon çıktığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı’nın %60.55 oy oranıyla, Türkiye’de ilk beşte yer aldığını ve 2 – 0’lık net bir sonuçla Hüseyin Filiz ile birlikte kendilerini temsil etmek üzere Türkiye Büyük millet Meclisi’ne (TBMM) gönderdiğini vurgulayan Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu itvhaber.com’a yaptığı açıklamada; “Çankırı’nın Büyük Çankırı olması için Türkiye’nin de yeniden büyük Türkiye ve lider ülke olması için, elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz” dedi.

Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’ değerlendirdiği genel seçimlerde alınan yüzde 41’lik sonucun “Her şeye rağmen” alınmış bir sonuç olduğunun altını çizen Muhammed Emin Akbaşoğlu, milletin görüşlerini sandığa bu şekilde yansıttığını belirtti.

Sandıktan Koalisyon Çıktı

Emin Akbaşoğlu Recep Kenan’a yaptığı açıklamada, sandıktan koalisyon seçeneğinin çıktığını belirterek; ilkeler çerçevesinde koalisyon gerçekleşmezse Anayasal sürecin işleyeceğine işaret etti.

“Çankırı’da tarım, hayvancılık ve turizmde yoğunlaşmalıyız” diyerek Çankırı’nın verdiği göçün durdurulmasında izlenecek yöntemlere işaret eden Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Çankırı’nın marka şehir haline gelmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Emin Akbaşoğlu’nun Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com için yaptığı gündem değerlendirmesi:

“Samimi Ve İçten Seçim Çalışması Yaptık”

Seçim döneminde, 50 – 55 gün saba erken başlayıp Seçim Koordinasyon Merkezimizin yapmış olduğu programı aynen sahada tatbik etmek suretiyle, on binlerce hemşerimizle temas halinde; onlarla sohbet ederek, el sıkışarak sarılarak hakikaten samimi ve içten seçim çalışması dönemi geçirdik. Mesajlarımızı kendilerine ilettik. Hemşerilerimizde bu konu ile ilgili taleplerini bizlere ilettiler. Dolayısıyla güzel bir duygu, düşünce ve ideal birlikteliği yakaladık.

cankiri_iftar (31)

“Çankırımız; %60.55 Oy Oranıyla, Türkiye’de İlk Beşte”cankiri_iftar (129)-

Seçim sonuçlarına baktığımızda Çankırımız; %60.55 oy oranıyla, Türkiye’de ilk beşte yer aldı. 2 – 0’lık net bir sonuçla Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Filiz beyle birlikte bizleri kendilerini temsil etmek üzere Türkiye Büyük millet Meclisi’ne (TBMM) gönderdi. Biz de inşallah bu sorumluluğun idraki içerisinde, Çankırı’nın daha güçlü ve daha büyük Çankırı olması için Türkiye’nin de yeniden büyük Türkiye ve lider ülke olması için, elimizden gelen bütün mücadeleyi vereceğiz. Bu konuda genel yaklaşım içerisinde bakıldığında; Ak Parti’nin 41 kere maşallah dedirtecek %41’lik bir sonuç aldığını görüyoruz.

“Aziz Milletimiz Görüşünü Sandığa Bu Şekilde Yansıttı”

Bu yüzde 41’lik sonuç, “Her şeye rağmen” alınmış bir sonuçtur. 13 yıldır iktidarda olan bir partinin, batıda kesinlikle eşine rastlanmayacak tarzda, çok büyük bir teveccühle, büyük bir oy oranıyla, en yakın kinci partiye % 16 oy oranı fark atmak suretiyle birinciliği tekrar elde etmesi çok büyük bir başarıdır. Tabii ki arzu ederdik ki; tek başımıza iktidarı yakalayabilelim. Lakin değerli seçmenlerimiz, aziz milletimiz değerli görüşlerini sandığa bu şekilde yansıttılar. Bir koalisyon kombinasyonu ortaya çıktı.

cankiri_iftar (83)

“Koalisyon Olasılıklarını Başbakanımız Değerlendirilecektir”

Ortaya çıkan koalisyon olasılıkları Başbakanımız tarafından değerlendirilecektir. Sayın Başbakanımız samimi bir şekilde bütün siyasi partileri ziyaret etmek suretiyle kendi düşüncelerimizi ortaya koyacak, partilerimizin de düşüncelerini alarak; Türkiye için, milletimiz için, Çankırımız için ne uygun ise onu otaya koyacaktır. Bu süreci hep beraber yaşayacağız.

İlkeli Koalisyon Olmazsa Anayasal Süreç İşler

Biz koalisyon çalışmalarında ilkeler çerçevesinde yaklaşıyoruz. Bu ilkeler çerçevesinde, diğer patilerin de görüşlerini almak suretiyle bir şekillenme söz konusu olacak. Dolayısıyla koalisyon ilkeli bir koalisyon şeklinde tezahür edecek. Bu mümkün olmadığı takdirde diğer seçenekler gündeme gelecek. Anayasal süreç işleyecek.

Anayasaya göre 45 gün içerisinde hükümet kurulamadığı takdirde, tekrar bir daha seçime gidilmekte… Hepsi Anayasal süreç içerisinde usulü dairesinde tecelli edecektir.

“Çankırı’da Tarım, Hayvancılık, Turizmde Yoğunlaşmalıyız”

Çankırımızda yapılacak çalışmalarda bir kaç konu üzerinde yoğunlaşmamız gerekiyor. Bir tanesi tarım ve hayvancılık, bir tanesi turizm. Mutlaka insanlarımızın yaşam standartlarını da daha ileri seviyelere götürebilmek, ekonomik refahı yaygınlaştırabilmek…

“Çankırı’yı Marka Şehir Yapmak İçin Çalışacağız”

Dolayısıyla bir kombinasyon içerisinde çok yönlü bir şekilde; hem yerel yönetimlerimizle, hem de merkezi yönetimle Çankırı’yı marka şehir yapmak için çalışacağız. Yerel yönetimlerimiz derken; muhtarlarımız, belediyelerimiz ve il özel idaremizle beraber merkezi hükümetimizin birlikteliği ile Çankırı’nın marka şehir haline gelmesi için elimizden gelen çabayı, çalışmayı beraberce yerine getireceğiz.

İTVHABER.COM aracılığı ile bütün hemşerilerimin Ramazan-ı Şerifini, Kadir Gecesini ve Ramazan bayramını tebrik ediyorum.




Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ