logo

Engelsiz Yaşam Fuarı ‘EYAFexpo 2017’ Başladı

Engelsiz Yaşam Fuarı ‘EYAFexpo 2017’ Başladı

Engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin kendileri için gerekli olan ürün, teknoloji ve hizmetlere ulaşmalarını sağlamak hedefiyle gerçekleştirilen Engelsiz Yaşam Fuarı başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Engelsiz Yaşam Fuarı – EYAFEXPO’17’nin ilk günü olan 30 Kasım günü Karsan standında  “Yaşadıkça Engelli Farkındalık Ödülleri 2017‘”, gerçekleştirildi.

İstanbul Fuar Merkezi 11. Hol’de 10’ncusu düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek engelli ve yaşlı ihtiyaçları fuarı olan “Eyafexpo ’17 – Engelsiz Yaşam Fuarı” 30 Kasım – 3 Aralık 2017 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

‘ YAŞADIKÇA ENGELLİ FARKINDALIK ÖDÜLLERİ 2017 ‘ ÖDÜLLERİ VERİLDİ

30 Kasım Perşembe günü ziyarete açılan “Eyafexpo ’17 – Engelsiz Yaşam Fuarı”nın ilk günü Yasadikca.com , EYAFEXPO’17’de Karsan’ın destekleriyle ilk kez düzenlenen törenle ‘ Yaşadıkça Engelli Farkındalık Ödülleri 2017 ‘ ödülleri sahiplerini buldu.

TOPLUMUN ENGELLİLİKTE ÖNYARGI VE AYRIMCILIĞA KARŞI BİLİNÇLENDİRİLMESİNİ TEŞVİK

Ülkemizdeki farklılıklara saygı ve toplumsal değer yaratma adına düzenlenecek olan ‘ Yaşadıkça Engelli Farkındalık Ödülleri 2017‘de, toplumun engellilik konusunda önyargı ve ayrımcılığa karşı bilinçlendirilmesi, örnek model, sosyal fayda ve sosyal etki oluşturarak kamuoyunda farkındalık yaratılması gibi kriterler arası yapılan değerlendirmeler sonucu, engelli hedef kitle için profesyonel yaklaşım, duyarlılık ve farkındalık örneği sergileyen kurum ve kuruluşlara ödüller verilecek.

Engellilerin sorunlarına ilgi duyan bir çok belediye ile İstanbul Belediye Başkanlığı standının da yer aldığı “Engelsiz Yaşam Fuarı- Eyafexpo ’17” engelliler ve ailelerinin ilgi odağı oluyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ