logo

ERDAL YILMAZ ‘GÖKTEN ZEMBİLLE İNMEDİK’

ERDAL YILMAZ ‘GÖKTEN ZEMBİLLE İNMEDİK’

atasehir_cankiri_Erdal_yilmazİstanbul’da Ak Parti’den listeye giren Çankırılı Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Yılmaz adaylık ve seçim sürecini itvhaber.com’a değerlendirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Recep Kenan, İlçe teşkilat ile birlikte Ataşehir’de seçim çalışması yapan Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve eski İstanbul İl yöneticilerinden Çankırılı Erdal Yılmaz ile itvhaber.com için adaylık süreci ve seçim çalışmalarını değerlendirdiği bir Röportaj gerçekleştirdi.

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Yılmaz Ataşehir’de yaptığı seçim sonrası Ak Parti Ataşehir İlçe Merkezinde Recep Kenan ile yaptığı söyleşide; Çankırılılar olarak temsil noktasında eksik olduğumuzu her zaman ve her koşulda beyan ettiğini, görev istemediklerini, almadıklarını söyledi.

ÇANKIRILILAR OLARAK TEMSİLDE EKSİĞİZ

“Biz bu işe başlarken, doğru dürüst yapılırsa, nefsi hesaplardan sıyrılıp, hizmet için yola çıkılırsa; bu işin olmaması için, bir yerlerde bir şeylerin olmaması için sebep yok dedik” diye konuşan Erdal Yılmaz; “Buna bu kardeşiniz bir örnek… Bizim temelde isteklerimiz; biz Çankırılılar olarak temsil noktasında eksik olduğumuzu her zaman ve her koşulda beyan ediyoruz. Beyan ediyoruz ama hareket etmiyoruz…  Temsil edilen yerlerde görev almıyoruz. Görev istemiyoruz. Oralara katılmıyoruz. O noktalarında olmuyoruz” sözleri ile Çankırılıların siyasette daha atak davranmaları gerektiğini kaydetti.

DEVLETE, MİLLETE VE ÇANKIRI’YA HİZMETİN SİYASETTEN GEÇER

Devlete, millete ve Çankırı’ya hizmetin siyasetten geçtiğinin altını çizen Çankırılı İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Yılmaz; “Ben şunu söyledim; biz bu kabuğu yırtarız… Bizim gençlerimizin bu işin içinde olması gerekli. Sadece Çankırı’ya hizmet değil; devlete, millete hizmetin yolu siyasetten geçiyor. Siyaset olmadan ülkenin geleceği şekillenemiyor. Bunu hepimiz de görüyoruz zaten. Bu sebeple, kardeşiniz bu yola çıktı.  Doğru, dürüst; kimseyle itişmeden, kakışmadan, bir takım ifadelerin doğru olması kaydıyla biz bu günlere geldik” dedi.

ADAYLIĞA GÖKTEN ZEMBİLLE İNİLMEDİK

Siyasete teşkilatın en alt kademesinden başladığını, verilen her görevi yaptığını söyleyen Yılmaz, “Bu işi yaparken de; Erdal Yılmaz sandık başında durdu. Okul sorumluluğu yaptı. Teşkilatta verilen görevleri yaptı. Daha sonra İl yönetiminde bulundu. İl yönetiminde görev aldıktan sonra aday oldu. Yani hiçbir şey yapmadan aday olunmadı. Gökten zembille inilmedi” ifadeleri ile adaylığının hak edilmiş olduğunu kaydetti.

İŞİN İÇİNDE OLACAKSINIZ, SİZİ GÖRECEKLER

“Bu işin içinde olacaksınız. Sizi görecekler, bilecekler. Diyecekler ki; burada böyle bir arkadaşımız var. “Değerlendirelim” diyecekler” diye konuşan Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Çankırı asıllı Adayı Erdal Yılmaz açkılamalarını şöyle sürdürdü:

EKSİKLİĞİMİZ VARSA LİSTEYE KOYMAYIN

Ben şunu da söyledim; liyakat yönünden eksikliğimiz varsa buraya koymayın. Öncelikle bizim birinci düşüncemiz, liyakatli insanların bu işi yapabilmesi. Eksik olmasınlar… Bu konuda bizi değerlendirdiler.

Ama ben şunu da ifade ediyorum ki; bu Çankırı için bir mihenk taşıdır. Çankırı’nın, Çankırılının İstanbul’da temsili noktasında çok önemlidir bu… Çankırı’da 150 bin nüfus var. İstanbul’da 300 – 350 bin civarında. Çankırı’da iki vekille temsil ediliyoruz. İstanbul’da hiç temsil edilmiyoruz.

BİZ, ÇANKIRI ASILLI İSTANBULLUYUZ

Onlar Çankırı’da yaşıyorlar. Biz İstanbul’da yaşıyoruz. Sadece tatillerde gidiyoruz Çankırı’ya. İstanbul’da yaşayan Çankırılıyız. Aslında biz; Çankırı asıllı İstanbulluyuz… Dolayısıyla biz burada yaşadığımız için; siyasetimiz burada yapmamız lazım. Yaşam şartlarımız burada belirleniyor. Dertlerimizi, sorunlarımızı burada belirlememiz gerekiyor. Onun için de siyasetimizi de burada yapmamız gerekiyor. Temel düşüncelerim bu.

20. SIRADAN SEÇİLECEĞİZ

Bu süreçte belirlenen listede 20.sırada aydayız. Bu işin sırası, önü, arkası yok. Biz teşkilat mensubu olarak verilen görevleri her zaman yerine getirmekteyiz. Biz inanıyoruz ki; 20.sıradan seçileceğiz.

ÇANKIRILILAR SİYASET ATAK YAPTI

Bu dönem Çankırılılar siyaset alanında iyi bir atak yaptılar. Meclis üyelerimiz ver. İlçe başkanlarımız var. Bu anlamada emeği geçenlerin hepsine teşekkür ediyoruz. Ama bilinmelidir ki; bu arkadaşlarımızın hepsi de biraz önce bahsettiğim kademelerden geçerek ve emek vererek, kendi emekleri ile buralara gelmişlerdir.

Bu üreci hep beraber kamuya da mal etmek derdindeyiz. Hep beraber Çankırılının siyasetteki yerini, temsilini kalkındıracağız.

BU DÖNEMDE BİR RÜZGAR ESECEK İNŞALLAH

Siyasetimiz seçim beyannamesinde açıkça görülüyor. Bu dönemde bir rüzgar esecek inşallah diyoruz. Herkese dokunduk. Dokunmadığımız insan kalmadı. Emekliden, işçiye, memura, polise, öğrencilere, yeni evlenecek olan gençlerimize, çiftçiye varıncaya kadar herkese dokunduk. Yapılacakları söyledik. Ve seçim çalışmalarına da başladık. Dokunmaya devam edeceğiz.

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ