logo

Erdoğan, ‘Durduk, Durduk, Bir Gece Ansızın Vurduk’

Erdoğan, ‘Durduk, Durduk, Bir Gece Ansızın Vurduk’

Bursa Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, “Bize yanlış yapmayın. Fazla dayanamayız. Durduk, durduk, bir gece ansızın vurduk” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Yeşil Bursa’nın AK kadınları seninle, hoş geldiniz Sayın Cumhurbaşkanımız” ve “Kubbede hoş bir seda bırakmak adına yolunu yolumuz bildik düştük ardına” pankartları ile karşılanan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tofaş Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Bursa Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile katıldığı Tofaş Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Bursa Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi’nde, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, milletvekilleri ve belediye başkanları da hazır bulundu.

Kongrede konuşan Erdoğan “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Türk’ü ile Kürt’ü ile Laz’ı ile Çerkez’i ile Boşnak’ı ile Roman’ı ile Gürcü’sü ile Arnavut’u ile biriz, beraberiz, iriyiz, kardeşiz, hep birlikte Türkiye’yiz. İki, tek bayrak. Bayrağımıza eş bir bayrak tanımıyoruz. Üç, tek vatan, 780 bin kilometrekare ile tek vatan. Dört, tek devlet. Türkiye Cumhuriyeti devletinden başka devlet tanımıyoruz. Buralarda kararlı olacağız, diri olacağız” ifadelerini kullandı.

ŞEHİR HASTANESİ GELECEK YIL HİZMETE GİRECEK

Bursa’nın sıradan bir şehir olmadığını ve alışılmışın üzerinde bir alt yapıya sahip olduğunu belirten Erdoğan, Uludağ gibi bir turizm markasının dahi hala hakkıyla değerlendirilemediğini düşündüğünü, bunun için ‘Dört Mevsim Uludağ’ sloganıyla başlayan çalışmayı çok önemli gördüğünü kaydeden Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, son 15 yılda sadece kamu kurumları eliyle Bursa’ya 32 katrilyon liralık yatırım yapılarak, bu konuda önemli bir alt yapı oluşturduklarını, eğitimde 8 bine yakın derslik yaptıklarını, sağlıkta 20’si hastane 55 tesisi Bursa’ya kazandırdıklarını, inşası devam eden şehir hastanesinin de gelecek yıl hizmete gireceğini söyledi.

BİZE YANLIŞ YAPMAYIN, FAZLA DAYANAMAYIZ

Afrin Operasyonu ile ilgili uluslar arası görüşmelere değinen Erdoğan, sınır güvenliği konusunda hassasiyetleri olduğunun altını çizerek, “Ne oldu Cerablus’ta, Er Rai’de, El Bab’da? ‘Bakın bize yanlış yapmayın, sınırlarımıza saldırmayın, taciz etmeyin, böyle yapacak olursanız çok fazla dayanamayız.’ dedik. Bunu Sayın Obama’ya da söyledim. Obama’ya söylediğim zaman bizim bir zeytinlik projemiz vardır. Ne yazık ki beklediğimiz cevabı almadık” dedi.

DURDUK, DURDUK, BİR GECE ANSIZIN VURDUK

15 Temmuz gazilerinin kendilerine haber gönderdiğini, “Cumhurbaşkanım bize müsaade etsin, biz de Afrin’e gidelim” dediklerini kaydeden Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, On beş gündür, “Bir gece ansızın gelebiliriz.” dediklerini anımsatarak, “Müttefikimiz olan bazı ülkeler, ‘Biz terör örgütüne silah yardımı yapmadık.’ diyorlar ama biz terör örgütüne silah yardımı yaptıklarını tüm kayıtlarıyla biliyoruz, görüyoruz, görüntülüyoruz. Kimi aldatıyorsunuz ya! Bunların hepsi bilinen gerçekler. Şimdi 5 bin tırın dışında 2 bin civarında uçakla gelen silah ve mühimmat var. Bütün bunlarla beraber terör örgütü desteklendi. PKK, PYD, YPG, bunlar desteklendi ve bunların bir kısmı Afrin’e yerleştirildi. Nereden? 2 bin kilometre karelik alan var ya bu alanın güneyinden. Biz bunların takipçisi olarak durduk, durduk, durduk, bir gece ansızın vurduk ama işimiz çok, daha yapacağımız çok şey var” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ