logo

Erdoğan ve Davutoğlu Ordu-Giresun Havalimanını Açtı

Erdoğan ve Davutoğlu Ordu-Giresun Havalimanını Açtı

ordu-giresun-havaalaniDeniz üzerine yapılan havaalanı özelliği olan Ordu-Giresun Havalimanı törenle açıldı. Açılış töreni Başbakan Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Açılış töreni nedeniyle düzenlenen mitingde Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan halka seslendi.

Ordu-Giresun Havalimanı’nda tarifeli seferlerin başlamasıyla birlikte ilk yolcular da havalimanına geldi. Açılış gününe bilet alarak havalimanına gelen yolcular iç ve dış hatlar kapısından içeri alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gelmesi sebebiyle sıkı güvenlik tedbirlerinin alındığı havalimanında yolcular bir sorun yaşamadan check-in işlemlerini yaptılar.

Açılış için alana gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu alana inmeden önce, uçağın kokpit camından Ordu-Giresun Havalimanı’nı inceledi.

“Biz Hayalleri Gerçek Yaparız”

Dünyanın en büyük havalimanının İstanbul’da inşa edildiğini hatırlatan Başbaka Davutoğlu, Ak Parti’nin mega projeleri hayata geçtikçe Kılıçdaroğlu’nun da kendince mega hayaller kurmaya başladığını söyleyerek, “Ama fark şu; biz hayalleri gerçek yaparız, o hayal kurar” dedi.

“Kılıçıdaroğlu 30 Yıl Sonrası İçin Proje Açıklıyor”

Bölücü terör örgütünün desteklediği partiye rağmen Hakkari Havalimanı’nın bitirildiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kılıçıdaroğlu 30 yıl sonrası için proje açıklıyor. Kim öle kim kala. Cumhuriyetin 100 yıl dönümü için biz hedef koyduk. Milli gelirimiz 10 bin 500 dolar 2023’te hedef 25 bin dolar” diye konuştu.

ORDU - GİRESUN HAVAALANI AÇILDI

ORDU – GİRESUN HAVAALANI AÇILDI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ