logo

Erkan Başboğa CHP’den 1. Bölge Aday Adayı

Erkan Başboğa CHP’den 1. Bölge Aday Adayı

atasehir_erkan_basbogaErkan Başboğa, CHP Ataşehir İlçe Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Erkan Başboğa CHP’den Aday Adayı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’ndeki CHP Ataşehir İlçe Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge milletvekilliği aday adaylığını açıklayanların arasına Erkan Başboğa da katıldı.

Erkan Başboğa, 21.02.2014 Cumartesi Günü Saat 12.30’da CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nafer Çapar, İstanbul Gençlik Kolları 1 Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Saffet Dağbakan’ın katıldığı “Milletvekilliği Aday Tanıtım Toplantısı”nda İşçiler, Köylüler, Kadınlar ve Gençler İçin hazırladığı 3 projesinin sunumunu yaptı.

Katılımcıların ilgi ile izlediği “İşçiler, Köylüler, Kadınlar ve Gençler” İçin hazırladığı 3 projesini partililerin takdirine sunan Erka Başboğa “Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölgeden örgütümün vekilliğine adayım. Takdir; inanç özgürlüğünden, bilimsel eğitimden, demokrasiden yana olan, insanlık değerlerinin yüceltilmesi için mücadele veren alın teri döken, emektar örgütümündür!” sözleri ile aday adaylık açıklamasını tamamladı.

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı

Erkan Başboğa Kimdir?

Tuncelli ve 30 yaşında olan Erkan Başboğa Hatay Reyhanlı doğumludur.

ERKAN BAŞBOĞA

ERKAN BAŞBOĞA

Liseyi Üsküdar Çağrı Bey Anadolu Lisesi’nde okuyanve Lisans Eğitimini, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Maliye Üzerine tamamlayan Başboğa yüksek lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi İktisadi Bilimler Enstitüsü’nde Lojistik ve Taşımacılık Yönetimi üzerine yaptı.

Akademisyen, İş Adamı, Bilişimci, Adli Hukuk Bilirkişisi olan Erkan Başboğa, Lojistik Sektöründe Faaliyet Gösteren Özel Bir Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürüdür.

Aynı zamanda, Lojistik ve Dış Ticaret sektöründe faaliyet gösteren sahibi olduğu özel şirketiyle uluslararası havayolu, denizyolu taşımacılığı ve yurtiçi dağıtım hizmetleri vermektedir.

Lojistik, tedarik zinciri ve satınalma profesyonellerine hitap eden, sektörün önde gelen dergilerinden olan “Satınalma Dergisi’nde” yayın danışmanlığı yapıyor.

Akademisyen olarak, 2012 yılı itibariyle İstanbul Arel Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak gümrük mevzuatı ve depo envanter yönetimi dersleri verdi.

2014 yılı itibariyle İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Eğitim Kurumları’nda kadrolu öğretim görevlisi olarak dış ticaret ve depo ve envanter yönetimi derslerini verdi. Milletvekili adaylığı için 09.02.2015’te görevinden istifa etti.

İstanbul Üniversitesi Teknokent’te bilişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren, TUBİTAK destekli proje yürüten özel bir bilişim teknolojileri şirketinin yönetim kurulu üyesidir.

İstanbul Mahkemelerinde 2011 yılından beri, gümrük mevzuatı konusunda adli hukuk bilirkişiliği yapmaktadır. Ticari ve hukuki davalarda adli hukuk bilirkişisi olarak mahkemelere uzman raporu yazmaktadır.

Aktif Olarak Siyasetin İçerisinde Yer Alan Erkan Başboğa, 2010 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi üyesidir. Aktif olarak sahada çalışmakla birlikte tüm seçimlerde seçim bölgesi olan Ataşehir’de ev ev dolaşmış, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmiş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin propagandasını yapmıştır. Tüm Seçim zamanlarında da sandık sorumlusu, kat sorumlusu ve okul sorumlusu olarak görev almıştır.

CHP İstanbul Ataşehir İlçesi İçerenköy Mahalle Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyeliği yapmıştır. Milletvekilliği adaylığını açıklaması nedeniyle bu görevinden ayrılmıştır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ