logo

Ertelenen ‘Engelliler Haftası’ Etkinliği MSKM’de

Ertelenen ‘Engelliler Haftası’ Etkinliği MSKM’de

Ataşehir Belediyesi “Engelsiz Ataşehir Projesi” kapsamında Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kurslarda eğitim alan öğrenciler yılsonu gösterilerini gerçekleştirdi.

Ataşehir Belediyesi’nin Engelliler Haftası nedeniyle planladığı, İsrail’in Filistinlilere uyguladığı zalimce katliamdan dolayı ilan edilen üç günlük yas nedeniyle ertelenen “Engelliler Haftası” MSKM’de gerçekleştirilen etkinlikle kutlandı.

İlan edilen üç günlük yas nedeniyle yapılamayan Engelliler Haftası etkinlikleri MSKM Halit Akçatepe Etkinlik Salonunda Engelli ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

MSKM’de gerçekleştirilen etkinliğe; Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Orhan Çerkez ve Sadi Özata, Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar, kursiyerler ve engelli aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Ataşehir Belediyesi olarak öncelikle yüreklerde ve zihinlerdeki engellerin ortadan kaldırılması gerektiğine inandıklarının altını çizen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada; “Unutmayalım ki çok sayıda lider, bilim ve sanat insanı fiziki engellerine rağmen tarihin akışını değiştirmeyi başarmıştır. Onların geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten insanlar olarak kendi kendilerine yeter birer insan olmaları için biz yöneticilere düşen görevleri kamu adına, belediye adına her türlü olanaklardan yararlanmalarına fırsat vermek görevimizdir. Ataşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarla çok sayıda engelli kardeşlerimizin sosyal yaşamda yer almaları sağlanmıştır. Bu çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Engelli

Recep Kenan paylaştı: 23 Mayıs 2018 Çarşamba

Daha sonra Ataşehir Belediyesi tarafından sosyal hayata kazandırılmaları için belediye bünyesinde çalışmalarını sürdüren engelli öğrenciler hocaları eşliğinde drama, perküsyon, dans ve koro gösterileriyle hem eğlendiler hem de eğlendirdiler.

Engelli

Recep Kenan paylaştı: 23 Mayıs 2018 Çarşamba

Basketbol gösterisi ile etkinlik hazırlıklarının yer aldığı slayt gösteriminden sonra engellilerin eğiticilerine protokol tarafından çiçek takdim edilmesiyle program sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ