logo

Ertuğrul BİLİCAN´dan 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Ertuğrul BİLİCAN´dan 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

ertugrul_bilican_mesajAtaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul BİLİCAN´ın 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı başlangıcı nedeni ile başarılı eğitim öğretim yılı dildiği mesaj yayınladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mesajında, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının öğrencilere, velilere, öğretmenlere, eğitim yöneticilerine ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını dilediği; milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven vatandaşlar yetiştirme hedeflerinin olduğunu vurgulayan  Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul BİLİCAN; öğretmenlere, öğrencilere aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarıları bir eğitim öğretim yılı dileğinde bulundu.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul BİLİCAN´ın 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı:

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının sevgili öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Yarınlarımızın teminatı olan biricik evlatlarımızı milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven, iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek hepimizin en büyük isteği ve hedefidir.

Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin ve sevgili öğrencilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

 Ertuğrul BİLİCAN

 Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ