logo

Eski Bakan Mehmet Moğultay Kabri Başında Anıldı

Eski Bakan Mehmet Moğultay Kabri Başında Anıldı

Eski bakanlardan Mehmet Moğultay vefatının 1. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun katıldığı törenle kabri başında anıldı.

Eski bakanlardan Mehmet Moğultay için vefatının 1. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi. Ailesi ve sevenlerinin katıldığı törende konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, “Sayın Moğultay’ı yalnız senede bir gün değil her zaman daha fazla tanıyarak, anlayarak ve bıraktığı yoldan yürüyerek yaşatacağız” dedi.

49.ve 50’nci hükümetlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Moğultay, vefatının 1. yıldönümünde kabri başında anıldı. Anma törenine CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Moğultay’ın eşi, çocukları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Moğultay’ın kabri başında yapılan duayla başlayan anma töreninde konuşan CHP’li Kaftancıoğlu, “Makam ve mevkilerinden öte halk için siyaset yapanların, halka dokunanların her zaman halkın gönlünde yeri olur. Mehmet Moğultay da halkın gönlünde iz bırakan çok önemli devlet adamlarımızdan siyasetçilerimizden biriydi. Bizler bugün Moğultay’ı anarken bizlerin düşüncelerini en yüksek sesle temsil edebilmiş, halka hizmetle ömrünü geçirmiş tüm değerlerimizi yeniden hatırlıyor ve anıyoruz. Sayın Moğultay’ı yalnızca senede bir gün kabri başında anarak değil onu her zaman daha fazla tanıyarak, anlayarak ve bıraktığı yoldan yürüyerek yaşatacağız. Bizler Moğultay ve birçok değerli siyasetçimizi anmak için bizlere bıraktıkları mirası koruyacağız ve onların hedeflerini hayata geçirmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ