logo

Faruk Güllüoğlu, 2014 hedefini 70 mağazaya yükseltti!

Faruk Güllüoğlu, 2014 hedefini 70 mağazaya yükseltti!

gulloglu143 yıldır babadan oğla aktarılan geleneksel ve modern mutfak kültürünü modern bir mağazacılık konseptiyle birleştirmeyi başaran Faruk Güllüoğlu, 48 Mağazaya ulaştı.

Tam 143 yıldır babadan oğula aktarılan bilgi ve deneyimle yoluna devam eden Faruk Güllüoğlu, sektöründe ilkleri gerçekleştirerek büyümesini sürdürüyor. Geleneksel ve modern mutfak kültürünü modern bir mağazacılık konseptiyle birleştirmeyi başaran Faruk Güllüoğlu, son 1 ayda hizmete aldığı 4 mağaza ile ses getirdi. Gebze’de yer alan ikinci mağazanın açılışından sonra İstanbul Mercan, Yakuplu ve Beykent mağazalarını da hizmete alan Faruk Güllüoğlu, kısa sürede 40’ı franchise olmak üzere 48 mağazaya ulaşmış oldu.

faruk gulluSon dönemde hız kazanan açılışlar hakkında konuşan Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü; 2013 yılını bin 150 kilogram baklava üreterek yüzde 55’lik bir büyüme ile kapattıklarını, 2014 yılına dair hedeflere ise emin adımlarla yürüdüklerini belirtti. Güllü, “Faruk Güllüoğlu olarak kısa sürede 40’ı franchise olmak üzere toplam 48 mağazaya ulaştık. 2014 yılının 2’nci yarısına toplam 50 mağaza ile girip İstanbul ve çevre illerinde büyümeyi devam ettirmeyi planlıyoruz. Faruk Güllüoğlu olarak Akdeniz bölgesinde 2015 yılı sonuna kadar 3 tanesi merkez Antalya’da yer almak üzere toplam 10 mağazayla hizmet vermeyi de amaçlıyoruz. Antalya yapılanmamızın ardından İç Anadolu ve Ege bölgelerine de franchising kanalı ile gitmek için adımlar atacağız. 2014 yılı sonuna kadar franchise mağaza sayımızı 60 adede, toplam mağaza sayımızı ise 70’e çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ