logo

Fenerbahçelilerden Orhan Çerkez’e Ziyaret

Fenerbahçelilerden Orhan Çerkez’e Ziyaret

Fenerbahçe Spor Kulübü Kadıköy Şube yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Orhan Çerkez’i ziyaret ederek tebrik etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kendisini tebrik ziyaretine gelen Av. İlyas Bulcay başkanlığındaki Fenerbahçe Spor Kulübü Kadıköy Şube yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Orhan Çerkez, verilen görevi layık ile yapmaya çalışacağını, güven ve destekleri boşa çıkarmayacağına inandığını kaydederek; “Sayın Başkanımızın vermiş olduğu desteğe, güvene layık olmaya çalışacağız. Hizmet vermeye devam edeceğiz. Hizmetimiz, kamu düzeni, ülkemizin birlik beraberliği için olacaktır” dedi..

Ataşehirde yaptığı çalışmalardan eskiden beri tanıdıkları Orhan Çerkez’i tebrik ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulunmak üzere ziyaret ettiklerini kaydeden Fenerbahçe Spor Kulübü Kadıköy Şube Başkanı Av. İlyas Bulcay, yeni bir göreve atandığı için tebrike geldiklerini, bir STK olan Fenerbahçe Spor Kulübü olarak ülkemiz, Ataşehir için neler yapılabileceği, nasıl bir işbirliği yapabileceklerini konuşacaklarını ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ